Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange Deltid Kursus Programmer i Skoleforvaltning i Samara, Rusland 2024

1 Deltid Kursus Programmer i Skoleforvaltning i Samara, Rusland 2024

Oversigt

Samara Byen er placeret på den sydøstlige del af det europæiske Rusland. Det har en historie, der daterer sig tilbage til det 14. århundrede. Samara by er den industrielle hub i Volga-regionen. Det har 26 gymnasier og 13 kommercielle institutioner for videregående uddannelser.

Kandidater med en grad i skoleadministration bliver ofte skoleledere, distriktsadministratorer eller tilsynsførende, dekaner for studerende eller fakultetet, universitetssekretærer eller provstier på universiteter. Skoleadministratorer er ansat på alle uddannelsesniveauer fra børnehaver til universiteter.

Rusland (russisk: Россия) er langt det største land i verden, der dækker mere end en ottendedel af Jordens 's beboede areal. Den tidligere Nationale Udvalg for videregående uddannelse i Rusland finansieret 240 universiteter, akademier og institutter, hvilket gør Rusland til et solidt land for at studere i.

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.

Deltidslæring giver mulighed for at opnå en grad eller kvalifikation, selvom man ikke kan gå i skole på fuld tid. Man kan lære i sit eget tempo og gradvist opbygge point, der tæller med til en afsluttende kvalifikation.

Læs mere

Filtre

  • Kursus
  • Uddannelse
  • Pædagogisk ledelse
  • Skoleforvaltning
  • Deltid
Studieområde
  • Uddannelse (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Beslægtede studieretninger