Keystone logo

1 Deltid Kursus Programmer i Uddannelse Undervisning Læreruddannelse i Samara, Rusland for 2024

Filtre

Filtre

  • Kursus
  • Uddannelse
  • Undervisning
  • Læreruddannelse
  • Deltid
Studieområde
  • Uddannelse (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular study format

Popular education type

Deltid Kursus Programmer i Uddannelse Undervisning Læreruddannelse

Samara Byen er placeret på den sydøstlige del af det europæiske Rusland. Det har en historie, der daterer sig tilbage til det 14. århundrede. Samara by er den industrielle hub i Volga-regionen. Det har 26 gymnasier og 13 kommercielle institutioner for videregående uddannelser.

Personer, der ønsker at komme ind på uddannelsesområdet, kan se på et program i læreruddannelsen til træning. Med disse programmer kan eleverne blive parate til at komme ind på undervisningsområdet og arbejde sammen med studerende mellem lønklasse K-12. Undervisning kan dække klasseledelse, undervisningsteknikker og kerneundervisningsmateriale.

Rusland (russisk: Россия) er langt det største land i verden, der dækker mere end en ottendedel af Jordens 's beboede areal. Den tidligere Nationale Udvalg for videregående uddannelse i Rusland finansieret 240 universiteter, akademier og institutter, hvilket gør Rusland til et solidt land for at studere i.

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.

Deltidslæring giver mulighed for at opnå en grad eller kvalifikation, selvom man ikke kan gå i skole på fuld tid. Man kan lære i sit eget tempo og gradvist opbygge point, der tæller med til en afsluttende kvalifikation.