Keystone logo

24 Kursus Programmer i Naturvidenskaber Kemi 2024

Filtre

Filtre

  • Kursus
  • Naturvidenskaber
  • Kemi
Studieområde
  • Naturvidenskaber (24)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kursus Programmer i Naturvidenskaber Kemi

Kemi er en af ​​de ældste naturvidenskab, og det er studiet af stof - dets egenskaber, identifikation af stoffer, der gør op stof, de måder, hvorpå de kombinerer, interagere og ændre. De grundlæggende begreber er fastlagt i Kemi kurser er grundlaget for sagen - fra atomet, på elementer, forbindelser, stoffer, molekyler og måleenheder for sagen. Kemi kurser vil også bygge på de ioniske kvaliteter af stof, surhed eller basicitet faser af stof, limning, reaktion, ligevægt og energi.

Kemikurser normalt ligge inden for et af flere underdiscipliner, herunder neurochemistry, teoretisk kemi, organisk kemi, biokemi eller analytisk kemi, for at nævne nogle eksempler. Inden for disse områder, kan kemi kurser lære de studerende nogle væsentlige viden og færdigheder mod en række givende karriere i kemi-relaterede industrier, som medicinske, kemiske, mad, medicin, landbrug, energi, forskning eller fagområder.

Læs mere nedenfor for at finde ud af, om du kan drage fordel af en af ​​disse fremhævede Kemi kurser. På få minutter kan du modtage mere information om kemi kurser, der sendes direkte fra institutionen til dig - overalt i verden.