Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 2 Kursus Programmer i Forretningsfinans 2024

2 Kursus Programmer i Forretningsfinans 2024

Oversigt

En sti af undersøgelse, undertiden omtales som et kursus, der fokuserer på et specifikt emne er ofte det næste skridt for en studerende med en high school grad. Nogle kurser lagt ud til at hjælpe eleverne opnå en kandidatgrad eller ph.d.-grad, i hvilket tilfælde ville kræves en bachelorgrad. Denne type kursus tager normalt to til fem år at gennemføre.

Hvad er et kursus i erhvervsfinansiering? Det er et program for undersøgelse, der introducerer de studerende til teori og praktisk viden er nødvendig for at finansiere aktiviteter. Programmet kan undersøge, hvilken rolle en bank eller finansiel institution spiller i business finansiering. En række emner kunne dækkes, såsom faktura finansiering, aktier, leasing, tilskud, lån og overtræk. Nogle kurser kan endda se på den lovgivningsmæssige side af business finansiering. Studerende kan få hands-on erfaring med software-programmer, der er nødvendige for at foretage finansielle transaktioner nemmere, eller kurset kan fokusere mere på foredrag.

Et kursus i erhvervsfinansiering kan give eleverne et ben op i erhvervslivet. Forstå, hvordan man kan tjene penge og betale for vækst er en integreret del i forvaltningen eller eje en virksomhed. Med denne studium, kan en studerende være forberedt på en mid-niveau lederstilling.

Mange forretningsfolk finansiere kurser er tilgængelige online og på campus. På grund af de forskellige medier, kan prisen for et kursus variere meget fra den ene institution til den næste. Landet skolen er i, hvor du bor, og hvor mange klasser, du tager, kan faktor i undervisningen.

Når denne uddannelse er færdig, kan du være klar til at tage på en ny karriere. Der er en masse muligheder med et kursus i erhvervsfinansiering. Du kan være klar til at være en revisor, aktuar, budget analytiker, økonom, økonomichef, forsikringsagent, lån officer eller finansielle tjenesteydelser salgsagent. Nogle studerende kan vælge at køre deres egen virksomhed. Din fremtidige karriere afhænger af dine interesser og andre erfaringer.

Er dette det rigtige program for dig? Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

  • Kursus
  • Økonomi
  • Finans
  • Forretningsfinans
Studieområde
  • Økonomi (2)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat