Keystone logo

Filtre

 • Kursus
 • Energistudier
 • Energiteknologi
Studieområde
 • Energistudier (4)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

4 Kursus Programmer i Energiteknologi 2024

  Kursus Programmer i Energiteknologi

  Som vi bevæger os længere ind i det 21. århundrede og innovation viser at der er levedygtige, effektiv og bæredygtig energiressourcer, Energi Engineering kurser giver de studerende med evnen til at designe og udvikle energiteknologier i fremtiden. Den energi, vi bruger i vores hjem hver dag ofte leveret af en elnettet, som skal udformes, vedligeholdes og serviceres af specialister, der fuldførte videregående uddannelser Energiteknik kurser. Den industrielle sektor også løber ud af den viden og ekspertise studerende får i Energi kurser.

  Energi Engineering kurser fokuserer på emner inden for et bredt felt beskæftiger sig med energieffektivitet, facility management, overholdelse af miljølovgivningen og alternative energiteknologier. Nukleare, olie, naturgas, kul, biomasse, vind, jordvarme, tidevands-og solenergi er nogle af de almindelige kilder til magt, Energi Engineering kurser vil fokusere på.Energi Engineering kurser kan vare et spørgsmål om uger eller for flere semestre, og vil ofte omfatte foredrag, seminarer og praktiske vurderinger.

  Hvis du vil vide mere om Energy Engineering kurser nedenstående, skal du blot klikke på linkene og anmode om mere information direkte fra skolen.