Keystone logo

8 Kursus Programmer i Jura Politi, retsvæsen og kriminalforsorg 2024

Filtre

Filtre

  • Kursus
  • Jura
  • Politi, retsvæsen og kriminalforsorg
Studieområde
  • Jura (8)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kursus Programmer i Jura Politi, retsvæsen og kriminalforsorg

Uanset om du planlægger en karriere som politibetjent eller er interesseret i at lære mere om det juridiske system som forberedelse til forskning eller jura, kan et kursus i strafferetsplejen give dig et solidt fundament. Fra nærpolitiet til kriminologi, strafferet er et bredt felt, hvilket giver eleverne mulighed for at vælge et område af specialisering.

Hvad er et kursus i strafferet? Kurser i strafferetsplejen spænder fra toårige retshåndhævende akademier til ph.d.-programmer. Studerende interesseret i en bachelorgrad kan forvente at studere en bred vifte af strafferetlige emner, herunder grundlaget for det juridiske system og sammenlignende strafferet. Specifikke kurser kan være til rådighed i ungdomsretspleje, korrektioner, og kriminologi samt i specialiserede fokusområder som hadforbrydelser, terrorisme eller gidsel forhandling. For dem, der ønsker at gå videre til en ph.d., yderligere undersøgelse muliggør udforskning af forskningsmetoder og teori.

Med et væld af potentielle karrierer i retshåndhævelse, et kursus i strafferetsplejen giver de studerende en bred forståelse af retssystemet. Desuden får de studerende et indgående kendskab til specifikke komponenter i systemet.

Fordi kurser i strafferetsplejen spænder fra online til fuldtids ph.d. undersøgelse, varierer omkostningerne i vid udstrækning. Kontakt det program, du er interesseret i at deltage for at lære mere om både omkostninger og specifikke kursustilbud.

Kandidater af et kursus i strafferetsplejen har en række karrieremuligheder at vælge imellem. Mange studerende vælger at arbejde i retshåndhævelse på politiet, i fængsler eller i unge fængsler. Ud over de traditionelle retshåndhævende karriere, er der også muligheder for kandidater til at arbejde i skoler, ved domstolene, eller i samfundet. Nogle kandidater vælger at forfølge yderligere undersøgelse med fokus på forskning, undervisning, eller lov.

For dem interesseret i lov og orden, kan et kursus i strafferetsplejen være springbræt til en tilfredsstillende karriere i retssystemet. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.