273 Gastronomi degrees found
- Fødevarestudier
- Gastronomi
- Nordamerika133
- Europa83
- Oceanien27
- Asien21
- Sydamerika9
- Mellemamerika og Caribien2
273 Gastronomi degrees found
Udvalgte
Joviat Culinary Arts Academy
Fast-track counseling
Konditor-, bage- og chokoladeintensivt sommerprogram
Kursus
Fuldtid
2 uger
På campus
Engelsk
Fast-track counseling
Det intensive sommerprogram for wienerbrød, bagning og chokolade lærer om udviklingen af catalansk wienerbrød: traditionelt vs. moderne. Introduktion til chokoladeverdenen inkluderer tempereringsteknikken, fladt chokoladedesign, chokoladebonbon, chokoladeforme og kunstnerisk design. Forskellige typer brød, butterdej og viennoiserie (Ensaïmada, Coques i Tortells, Croissant, Brioix...) og catalansk hors d'oeuvre.
Udvalgte
Southwest University
Associate of Applied Science i kulinariske kunst
- El Paso, USA
Professionsbachelor i anvendt videnskab
Fuldtid
26 Måneder
På campus
Engelsk
Associate of Applied Science in Culinary Arts-programmet er designet til at give de nødvendige færdigheder, der forbereder individer til entry-level erhverv inden for kulinariske og gæstfrie tjenester. Eleverne vil lære om sikkerhed og sanitet, planlægning af opskrifter/menuer, fødevareforarbejdning, indkøb og kunsten og videnskaben bag madlavning.
Udvalgte
Culinary Institute of Barcelona
Postgraduate kursus i avancerede kulinariske teknikker: Molekylær gastronomi, brand og lav temperatur
- Barcelona, Spanien
Certifikat efter kandidat (postgraduate)
Deltid
3 Måneder
På campus
Engelsk, Spanish
Molekylær køkken, ild og lave temperaturer. Oplev kunsten af avanceret madlavning og vækk dit kulinariske geni i Advanced Culinary Techniques postgrade, der vil tage dig ud over gastronomiske grænser. Tag din kulinariske karriere til næste niveau ved at mestre avantgarde kulinariske teknikker og teknologi.
Udvalgte
Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Akademisk kursus i teknisk gastronomi og restaurantservice
- Barcelona, Spanien
Kursus
Fuldtid
3 år
På campus
Spanish
Få to kvalifikationer på tre år. Bliv professionel i køkkenet og spisestuen! Hvis du altid har drømt om at blive kok, maît d', sommelier eller overtjener, og du brænder for alt, der har med madlavning og restauranter at gøre, er dette stedet for dig. Med Teknikeren i Gastronomi og Restaurering lærer du ved at gøre fra minut 1 at blive den professionelle, du altid har ønsket at være.
Udvalgte
Culinary Institute Kul IN
Kulinarisk kunst
- Sisak, Kroatien
Kursus
Fuldtid
12 uger
På campus
Engelsk, Kroatisk
Culinary Arts-programmet er ideelt for studerende, der planlægger en professionel karriere i den kulinariske industri eller overvejer et karriereskift. I løbet af dette tre måneders kursus får de studerende en omfattende forståelse af tilberedningsmetoder og teknikker, der bruges i det franske og italienske køkken, og en dybere forståelse af hotelbranchen og turismestandarder, fødevarehygiejne, restaurantledelse, vin, ølproduktion og køkkenøkologi. Kurset er hands-on, og eleverne bruger 80 % af undervisningstiden i køkkenet på at tilberede a la carte-retter. I slutningen af uddannelsen kan de studerende vælge at komme i praktik på succesfulde restauranter eller hoteller.
Udvalgte
Centennial College
Baking Skills
- Online Canada
Diplom
Fuldtid
1 År
Fjernundervisning
Engelsk
Udvalgte
Wallace State Community College
Associate of Applied Science i kulinariske kunst
- Hanceville, USA
Professionsbachelor
Fuldtid
4 semestre
På campus
Engelsk
Kokke, kokke og madlavningsarbejdere forbereder, sæson og koger en bred vifte af fødevarer i en række restauranter og andre fødevarevirksomheder.
Udvalgte
Allspice Institute
CTH L2 Diplom i konditori og konditori færdigheder
- Singapore, Singapore
Diplom
Fuldtid, Deltid
12 Måneder
På campus
Engelsk
CTH-diplomet i konditori- og konditorifærdigheder giver eleverne en fremragende mulighed for at tilegne sig den nødvendige viden, der er nødvendig for at trives i et professionelt bageri, med en specialiseret vægt på færdigheder, der er relevante for skabelsen af lækre kager og bagværk.
Udvalgte
Stanton University
Associate of Applied Science i koreansk kulinarisk kunst
- Garden Grove, USA
Professionsbachelor i anvendt videnskab
Fuldtid, Deltid
2 år
Fjernundervisning, På campus
Engelsk
Associate of Applied Science Degree-programmet i kulinarisk kunst med vægt på koreansk køkken er et 92-enhedsprogram, der er defineret af læseplaner med kurser af streng kulinarisk træning, fødevarevirksomhedsledelse og undersøgelse af sociale og videnskabelige aspekter af mad. Dette program fokuserer på at give praktisk erfaring med koreansk kulinarisk praksis sammen med en dyb forståelse af karakteren af koreansk mad og ingredienser.
Udvalgte
International Career Institute
Catering & Cooking Course
- Online
Kursus
Fuldtid, Deltid
24 uger
Fjernundervisning
Engelsk
Udvalgte
LaSalle College Vancouver
Diplom i Bagning
- Vancouver, Canada
Diplom
Fuldtid
1 År
På campus
Engelsk
Top fagfolk i kulinariske kunst gør mere end bare lave mad. De forvalter restauranter, imødekommer særlige arrangementer, tilbyder personlige kokkjenester og meget mere. For mange er det ultimative mål at eje deres egen restaurant
Udvalgte
Mt. San Antonio College
Fast-track counseling
Associate of Science in Culinary Arts Management
- Los Angeles, USA
Naturvidenskabelig professionsbachelor
Fuldtid
2 år
På campus
Engelsk
Fast-track counseling
Programmet forbereder de studerende til karrieremuligheder i restauranter, catering, hoteller, forlystelsesparker og andre foodservice-virksomheder. Studerende får praktisk træning i brugen af kommercielt udstyr og tilegner sig de færdigheder, der er nødvendige for at få succes inden for kulinarisk kunst, såsom: knivfærdigheder, fødevareproduktion, præsentation, menuudvikling, portionskontrol, omkostningskontrol, menuplanlægning og ernæring .
Udvalgte
University of Gastronomic Science of Pollenzo
Master i World Food Studies
- Pollentia, Italien
Diplomuddannelse efter bachelor (graduate)
Fuldtid
1 År
På campus
Engelsk
Vores karakteristiske program udvider din forståelse af international gastronomi. Langt ud over grænserne for lokale perspektiver. Master i World Food Studies-kurset omfatter klogt indhold såsom globale madkulturer, fødevaresystemers bæredygtighed og gastro-diplomatistrategier i fødevareverdenen. Det forbereder dig unikt til roller inden for internationale organisationer, kulturel formidling og bæredygtige landdistrikts- og byudviklingspolitikker.
Udvalgte
Edmonds College
Associate of Technical Arts in Culinary Arts
- Lynnwood, USA
Professionsbachelor
Fuldtid
2 år
På campus
Engelsk
Edmonds Community College Culinary Arts-programmet ligger lige nord for Seattle og er et fuldtidsprogram, der giver praktisk træning og færdigheder til at begynde at arbejde eller forfine dine færdigheder i restaurantbranchen. Programmets læseplan er bygget op omkring at drive en restaurant på campus, The College Cafe. Studerende deltager i hver station i restauranten og lærer klassiske madlavningsteknikker, dens moderne anvendelse og globale køkkener. Studerende har også klasseværelsesbaserede kurser, der udforsker madlavningsmetodologi, styring af restauranter og kulinariske aspekter af landbrug, sundhed og ernæring.
Udvalgte
Riverside City College
Associate of Science i bagning og wienerbrød
- Riverside, USA
Naturvidenskabelig professionsbachelor
Fuldtid
1 År
På campus
Engelsk
Bage- og wienerbrødsprogrammet på Riverside City College fokuserer på professionelle læringsmål gennem vores afdeling for karriere og teknisk uddannelse. Efterhånden som programmet udfolder sig, vil elever i vores samfund og omkringliggende områder lære det grundlæggende i bage- og konditorkunst, fra gærdejsformulering til kager og bagværk fra hele verden. Derudover vil eleverne lære den korrekte fødevaresikkerhed og hygiejnepraksis fastsat af industriens benchmarks. Denne viden er fanget gennem traditionelle læringsstile såvel som en praktisk tilgang, hvor eleverne kan få en bedre forståelse af materialet. Efterhånden som de går videre gennem programmet, fortsætter eleverne med at repræsentere deres personlige stilarter og kulturelle baggrunde gennem deres belagte desserter til avancerede teknikker såsom chokolade og sukkerkunst. Eleverne opmuntres gennem kritisk tænkning om, hvordan bageingredienser fungerer, og hvilke roller de bidrager med gennem bageprocessen. For yderligere at forbedre deres viden og opsøgende rækkevidde inden for samfundet, bliver eleverne nødt til at kommunikere og samarbejde med industripartnere og ledere for at styrke deres læring.
Besvar et par spørgsmål, så matcher vi dig med programmer!
Populær type af akademisk grad
Vis mindre
Populært studieformat
Populære steder
Vis mindre
Akademisk kursus Programmer i Fødevarestudier Gastronomi
Kulinariske kunst er studiet af forberede og arrangere maden. Eleverne lærer, hvordan du opretter kunstværker, der også egnet til at spise. Studerende kan vælge at studere et bestemt område eller lære de almindeligheder af mange forskellige specialer.