81 Konditori degrees found
- Fødevarestudier
- Gastronomi
- Konditori
- Nordamerika34
- Europa28
- Oceanien11
- Asien4
- Sydamerika4
81 Konditori degrees found
Udvalgte
Joviat Culinary Arts Academy
Fast-track counseling
Konditor-, bage- og chokoladeintensivt sommerprogram
- Manresa, Spanien
Kursus
Fuldtid
2 uger
På campus
Engelsk
Fast-track counseling
Det intensive sommerprogram for wienerbrød, bagning og chokolade lærer om udviklingen af catalansk wienerbrød: traditionelt vs. moderne. Introduktion til chokoladeverdenen inkluderer tempereringsteknikken, fladt chokoladedesign, chokoladebonbon, chokoladeforme og kunstnerisk design. Forskellige typer brød, butterdej og viennoiserie (Ensaïmada, Coques i Tortells, Croissant, Brioix...) og catalansk hors d'oeuvre.
Udvalgte
Culinary Institute of Barcelona
Professionelt kursus i konditori og bagning
- Barcelona, Spanien
Kursus
Deltid
3 Måneder
På campus
Engelsk, Spanish
For den næste generation af fagfolk, der ønsker at lære om konditori, konfekture, chokoladefremstilling og færdiggøre deres kokkeuddannelse eller træde ind i det 21. århundredes verden af søde retter. Oplev den søde kunst at lave kager og chokolade på dette introduktionskursus, der vil få dig til at udforske en verden af desserter til restauranter i et internationalt miljø.
Udvalgte
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Fransk og italiensk konditordiplom
- Parma, Italien
- Colorno, Italien
Diplom
Fuldtid
2 Måneder
På campus
Engelsk
Lær kunsten at skabe fransk og italiensk bagværk med French and Italian Pastry Arts Diploma, et fuldt fordybende kursus, hvor der undervises i to lande. Dette unikke program er designet til konditorelskere: 8 uger med praktisk, personlig træning 1 måneds praktik i Frankrig eller Italien (valgfrit) et prestigefyldt fælles eksamensbevis fra to internationalt anerkendte institutioner
Udvalgte
FERRANDI Paris
Avanceret professionelt program i fransk wienerbrød (certifikat)
- Rennes, Frankrig
- Bordeaux, Frankrig
Certifikat
Fuldtid
8 uger
På campus
Engelsk
At mestre kunsten at fransk bagværk kræver stringens og præcision, men også en evne til at udvikle og forny et tilbud. Boutique-, dekorations- og eventprodukter vil blive behandlet under vores nye program for at give deltagerne ny inspiration og teknikker fra konditorer på højt niveau.
Udvalgte
Skagit Valley College
Fast-track counseling
Kulinarisk kunst, bagning og wienerbrød, AAS
- Mount Vernon, USA
- Oak Harbor, USA + 3 more
Professionsbachelor
Fuldtid
2 år
På campus
Engelsk
Fast-track counseling
Programmet Culinary Arts (CUL) er blandt de få kulinariske programmer, der er akkrediteret af den prestigefyldte American Culinary Federation Education Foundation (ACFEF). Kursusindhold lægger vægt på "hands-on" laboratoriearbejde og en række fleksible undervisningsteknikker designet til at imødekomme behovene for forskellige læringsstile. Der lægges vægt på nødvendigheden af, at den moderne kulinariske fagmand forstår globale fødevaretrends og internationale smagsprincipper i et arbejdsmiljø, der er følsomt over for kulturelle og generelle forskelle.
Udvalgte
Riverside City College
Associate of Science i bagning og wienerbrød
- Riverside, USA
Naturvidenskabelig professionsbachelor
Fuldtid
1 År
På campus
Engelsk
Bage- og wienerbrødsprogrammet på Riverside City College fokuserer på professionelle læringsmål gennem vores afdeling for karriere og teknisk uddannelse. Efterhånden som programmet udfolder sig, vil elever i vores samfund og omkringliggende områder lære det grundlæggende i bage- og konditorkunst, fra gærdejsformulering til kager og bagværk fra hele verden. Derudover vil eleverne lære den korrekte fødevaresikkerhed og hygiejnepraksis fastsat af industriens benchmarks. Denne viden er fanget gennem traditionelle læringsstile såvel som en praktisk tilgang, hvor eleverne kan få en bedre forståelse af materialet. Efterhånden som de går videre gennem programmet, fortsætter eleverne med at repræsentere deres personlige stilarter og kulturelle baggrunde gennem deres belagte desserter til avancerede teknikker såsom chokolade og sukkerkunst. Eleverne opmuntres gennem kritisk tænkning om, hvordan bageingredienser fungerer, og hvilke roller de bidrager med gennem bageprocessen. For yderligere at forbedre deres viden og opsøgende rækkevidde inden for samfundet, bliver eleverne nødt til at kommunikere og samarbejde med industripartnere og ledere for at styrke deres læring.
Udvalgte
Centennial College
Baking and Pastry Arts Management
- Online Canada
Diplom
Fuldtid
2 år
Fjernundervisning
Engelsk
Udvalgte
Edmonds College
Associate of Applied Science in Baging and Konditorkunst
- Lynnwood, USA
Professionsbachelor i anvendt videnskab
Fuldtid
2 år
På campus
Engelsk
Beliggende lige nord for Seattle, forbereder Baking and Pastry Arts-programmet på Edmonds College eleverne til en karriere i bagebranchen. Studerende kan vælge at tjene et etårigt bagecertifikat eller en toårig Associate of Technical Arts (ATA) bagegrad. Studerende vil lære vigtige grundlæggende færdigheder, såsom entremet, specialkager, belagte desserter, tærter, petit fours, franske kager, håndværksbrød og viennoiserie. Ud over at varetage rollen som indkøber, bagerichef og souschef, vil de studerende også skabe chokolade, konfekt, en bryllupskage og et spiseligt showpiece.
Udvalgte
Mission College
Fast-track counseling
Associate in Science i bagning og wienerbrød
- Santa Clara, USA
Naturvidenskabelig professionsbachelor
Fuldtid
60 timer
På campus
Engelsk
Fast-track counseling
Associate Degree i bagning og wienerbrød giver salgbare færdigheder, der er nødvendige for avanceret succes i bage- og restaurationsbranchen. Kandidater lærer ledelsesteori, forretningsdrift og bage- og wienerbrødsfærdigheder, der er nødvendige for at starte deres konditorvirksomhed eller påtage sig lederstillinger i konditori-, catering- og restaurantfirmaer. Kerneklasser bør tages i den anbefalede rækkefølge for maksimal succes.
Udvalgte
Laney College
Associate of Science i bagning & Konditori
- Oakland, USA
Naturvidenskabelig professionsbachelor
Fuldtid
2 år
På campus
Engelsk
Laney College tilbyder to hovedfag i kulinarisk kunst. Disse toårige certifikatprogrammer giver de studerende praktisk viden, færdigheder og erfaring til at få succes med kreative og givende karrierer inden for restaurant- og hotelbranchen.
Udvalgte
George Brown College
Diplom i bage- og konditorledelse
- Toronto, Canada
Diplom
Fuldtid
2 år
På campus
Engelsk
Beliggende i hjertet af downtown Toronto, placerer George Brown dig i centrum af bage- og wienerbrødsindustrien i Canada. Designet af ledere i branchen, dette to-årige program i bage- og konditorledelse giver dig det bedste fra begge verdener - avanceret konditoritræning og de ledelsesevner, du har brug for for at drive en succesfuld virksomhed.
Udvalgte
Santa Barbara City College
Kompetencepris i bagning og konditori
- Santa Barbara, USA
Kursus
Fuldtid
På campus
School of Culinary Arts and Hotel Management Program udvikler færdigheder og kompetencer til stillinger i hotel- og restaurationsbranchen. Dette unikke program afspejler industristandarder ved at tilbyde træning i et realistisk arbejdsmiljø. Studerende har mulighed for at vælge enten hotel eller restaurant/kulinarisk programspor.
Udvalgte
Culinary Arts Academy Switzerland
Schweizisk stordiplom i konditor- og chokoladekunst
- Port-Valais, Schweiz
Diplom
Fuldtid
3 semestre
På campus
Engelsk
Forbedre dine konfekture- og chokoladefærdigheder gennem dette schweiziske Grand Diploma i wienerbrød og chokolade. Begynd med det grundlæggende, og arbejd dig op til et højt niveau af innovativt fremtrædende ekspertise.
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Kursus på italiensk konditori
- Turin, Italien
Kursus
Fuldtid
3 uger
På campus
Engelsk, Italiensk
Kursusprogrammet byder på demonstrationslektioner af professionelle Pastry Chefs, Master Ice Cream Makers og Master Chocolatier, instrueret af Italian Pastry Federation.
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Fransk konditorvarer
- Yssingeaux, Frankrig
Kursus
Fuldtid
2 Måneder
På campus
Engelsk
Har du altid ønsket at lære hemmelighederne i fransk wienerbrød? Ecole Ducasse giver dig muligheden for at tage et intensivt 2-måneders program for at lære alle de grundlæggende teknikker i French Pastry Arts.
Besvar et par spørgsmål, så matcher vi dig med programmer!
Populær type af akademisk grad
Vis mindre
Populært studieformat
Akademisk kursus Programmer i Fødevarestudier Gastronomi Konditori
Studiet af wienerbrød indebærer at lære at lave en bred vifte af bagværk og desserter. Dette er et godt valg for studerende, der håber at blive wienerbrød kokke, bagere, eller kulinariske kritikere.