10 Italiensk køkken degrees found
- Fødevarestudier
- International gastronomi
- Italiensk køkken
- Europa10
10 Italiensk køkken degrees found
Udvalgte
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Italiensk pastaprogram
- Parma, Italien
Certifikat
Fuldtid
3 uger
På campus
Engelsk
Dette unikke kursus giver de studerende mulighed for at komme ind i den italienske pastaproduktions verden og lære specifikke teknikker til både tør og frisk pasta, samt hvordan man håndterer produktion til direkte salg og cateringservice. Dette er den perfekte chance for alle internationale studerende, der ønsker at lære teknikkerne til pastafremstilling og -produktion både til frisk pastalaboratorium og catering for at få en reel professionaliseringserfaring og tage et skridt fremad mod iværksætteri i branchen.
Udvalgte
Accademia Italiana Chef S.r.l.
Master i pizza og brødbageri kursus
- Florence, Italien
Kursus
Fuldtid
2 uger
På campus
Engelsk
"Master of Pizza", eksklusivt tilgængelig i Firenze (Toscana), er et 70-timers intensivt kursus over to uger, hvor deltagerne mestrer dejgæring, toppingvalg og professionelle bageteknikker. Hvert trin er praktisk, hvilket sikrer en læringsoplevelse i den virkelige verden.
Udvalgte
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Italiensk kulinarisk program
- Parma, Italien
Certifikat
Fuldtid
1 År
På campus
Engelsk
Det nye italienske kulinariske program er et etårigt kursus, organiseret i to uddannelsesenheder. Det er det perfekte kursus, hvis du leder efter en ægte fuld fordybelse i italiensk mad og en komplet studieoplevelse for at blive en professionel kok i det italienske køkken.
Udvalgte
Accademia Italiana Chef S.r.l.
Master i Pasta og Saucer kursus
- Florence, Italien
- Lecce, Italien
Kursus
Fuldtid
2 uger
På campus
Engelsk
"Master of Pasta", afholdt i Firenze (Toscana) og Lecce (Puglia), er et 70-timers træningsprogram over to uger, der fokuserer på fremstilling af frisk pasta, fra traditionelle regionale opskrifter til moderne teknikker. Studerende arbejder direkte med råvarer af høj kvalitet og lærer at skabe autentiske italienske smage under vejledning af ekspertkokke.
Italian Institute For Advanced Culinary & Pastry Arts
PIZZA, FOCACCIA OG SPECIALTY BREADS
- Calabria, Italien
Certifikat
På campus
Italiensk
Dette dynamiske praktiske program begynder med en udvidet smagning af de rå ingredienser, der er nødvendige for at lave den perfekte pizza, focaccia og specialbrød i den italienske tradition. Videnskaben om at fremstille naturlig gær, surdej og deres eventuelle gæringskrav er alle dækket detaljeret. Uanset om det er ildbagt eller traditionelt lavet, fortsætter Pizza med at befale den vestlige verdens største andel af alle sektorer inden for mad og drikkevarer. Selvom mange lande har forskellige måder at fremstille disse klassiske fødevarer på, er det vigtigt at bemærke, at de virkelig er italienske, og at der ikke er noget bedre sted i verden at mestre kunsten end i Italien.
The Umbra Institute
CERTIFIKAT I FØDEVARESTUDIER
- Perugia, Italien
Certifikat
På campus
Italiensk
Kernekursus: FSST 100: Oplev bæredygtige italienske madruter (1 kredit) Vælg tre eller flere af følgende valgfrie kurser: ANTH / FSST / SOC 375: Madens og spisens antropologi: Forståelse af selv og andre (3 point) COMM / BUS / FSST 355: Digital markedsføring: Vin og vingårde i Centralitalien (3 point) ENV / FSST / SOC 330: Bæredygtig fødevareproduktion i Italien: Lokale traditioner og globale transformationer (3 point) FSST / GSCI 250: Videnskaben om italiensk mad ( 3 point) FSST / HIST / SOC 350: Madens historie og kultur i Italien (3 point)
CAST Alimenti
Professionelt Avanceret Diplom i Italiensk Kulinarisk Kunst
- Brescia, Italien
Avanceret diplomuddannelse
Fuldtid
8 Måneder
På campus
Italiensk
Kokken er bestemt en af de mest efterspurgte tal på jobmarkedet. Det er et erhverv, der kræver lidenskab, engagement, dybtgående viden og manuelle færdigheder: egenskaber og færdigheder, der, hvis dyrket og udviklet, kan føre til stor tilfredshed med hensyn til kreativitet og personlig bekræftelse. En studerende på CAST Alimenti , i slutningen af den videregående uddannelse, er klar til at være en "moderne kok" og fordybe sig i et utal af varierede restaurantbranchetilbud.
Italian Institute For Advanced Culinary & Pastry Arts
GRUNDLÆGGELSE AF ITALIENSK KUISINE
- Calabria, Italien
Certifikat
På campus
Italiensk
Uanset om du er en professionel kok eller en seriøs hjemmegourmet, vil intet andet en-ugers kursus i verden give dig mere viden og italiensk regional madlavningsoplevelse end Foundation of Italian Cuisine. Flere områder af menuen tilberedes og præsenteres, herunder perfekte basissauce, pasta, vegetarisk og middelhavsretter. Der lægges særlig vægt på bagning, integrering af specialbrød, ildebrød, pizza, focaccia og desserter i kokkens repertoire. Ved at arbejde sammen med mesterkokke vil du opdage, hvordan du genskaber de autentiske levende smag, der har gjort Italien til verdens hovedstad. Som altid er dette program altomfattende fra ankomsttidspunktet til lufthavnen til afgang. Overnatning, jordoverførsler, alle måltider og kulturelle rejser er alle inkluderet.
The Umbra Institute
PROGRAMMET FOR FØDEVARER OG BÆREDYGTIGHED (FSSP)
- Perugia, Italien
Certifikat
På campus
Italiensk
FSSP er et semesterlange, tværfagligt certifikatprogram åbent for alle studerende med interesse for mad, bæredygtighed og miljø. Det er især velegnet til dem, der håber på at dyrke en karriere i fødevare- eller miljøindustrien eller søger at fortsætte deres uddannelse på kandidatniveau. Der er tre spor: Food Studies, Environmental Studies & Bæredygtighed og dual-track. For hvert spor tager eleverne en italiensk klasse, 1-kredit kernekursus, og vælger derefter tre eller fire andre FSSP-kurser. Hvert temakursus inkluderer en række fælles- og fritidsaktiviteter, der er en integreret del af læseplanen; de inkluderer gæsteforelæsninger, besøg på stedet, ekskursioner, kulinariske aktiviteter, forskningsprojekter og andre praktiske oplevelser. Disse aktiviteter giver de studerende mulighed for direkte at observere de studerede begreber i klasseværelset og analysere spørgsmål omkring mad, bæredygtighed og miljøet i en italiensk og global sammenhæng fra forskellige perspektiver.
CAST Alimenti
Professionelt avanceret eksamensbevis i italiensk konditori til hotel- og restauranttjeneste
- Brescia, Italien
Avanceret diplomuddannelse
Fuldtid
8 Måneder
På campus
Italiensk
'Pasticcere' eller konditor i catering- og hotelindustrien kombinerer i sig alle de traditionelle konditorers viden og tekniske færdigheder, men fortolker samtidig og skaber en konditor med helt forskellige målsætninger fra det konventionelle laboratorium: de kontekstualiserer deres arbejde inden for et team, der arbejder tæt sammen med Executive Chef, for at sikre overlegen kvalitet i catering service og inden for gæstfrihed.
Besvar et par spørgsmål, så matcher vi dig med programmer!
Populær type af akademisk grad
Populært studieformat