30 International gastronomi degrees found
- Fødevarestudier
- International gastronomi
- Europa21
- Nordamerika7
- Asien1
30 International gastronomi degrees found
Udvalgte
Joviat Culinary Arts Academy
Fast-track counseling
Sommelier Postgraduate Degree
Diplom
Fuldtid
7 Måneder
På campus
Engelsk
Fast-track counseling
Advanced Sommelier Postgraduate Degree Oplev den prestigefyldte Advanced Postgraduate Degree i Sommelier, et program, der tilbydes i samarbejde mellem Joviat og Universitat VIC - Universitat Catalunya Central, designet til at dyrke vinprofessionelle i verdensklasse.
Udvalgte
FERRANDI Paris
Avanceret professionelt program i fransk wienerbrød (certifikat)
- Rennes, Frankrig
- Bordeaux, Frankrig
Certifikat
Fuldtid
8 uger
På campus
Engelsk
At mestre kunsten at fransk bagværk kræver stringens og præcision, men også en evne til at udvikle og forny et tilbud. Boutique-, dekorations- og eventprodukter vil blive behandlet under vores nye program for at give deltagerne ny inspiration og teknikker fra konditorer på højt niveau.
Udvalgte
Accademia Italiana Chef S.r.l.
Master i pizza og brødbageri kursus
- Florence, Italien
Kursus
Fuldtid
2 uger
På campus
Engelsk
"Master of Pizza", eksklusivt tilgængelig i Firenze (Toscana), er et 70-timers intensivt kursus over to uger, hvor deltagerne mestrer dejgæring, toppingvalg og professionelle bageteknikker. Hvert trin er praktisk, hvilket sikrer en læringsoplevelse i den virkelige verden.
Udvalgte
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Italiensk pastaprogram
- Parma, Italien
Certifikat
Fuldtid
3 uger
På campus
Engelsk
Dette unikke kursus giver de studerende mulighed for at komme ind i den italienske pastaproduktions verden og lære specifikke teknikker til både tør og frisk pasta, samt hvordan man håndterer produktion til direkte salg og cateringservice. Dette er den perfekte chance for alle internationale studerende, der ønsker at lære teknikkerne til pastafremstilling og -produktion både til frisk pastalaboratorium og catering for at få en reel professionaliseringserfaring og tage et skridt fremad mod iværksætteri i branchen.
Udvalgte
Culinary Arts Academy Switzerland
Swiss Grand Diploma in Culinary Arts
- Port-Valais, Schweiz
Diplom
Fuldtid
3 semestre
På campus
Engelsk
Mestre det grundlæggende i kulinarisk kunst og udvikle din gane og sanser ved at udforske forskellige teknikker, ingredienser og verdenskøkkener. Dette program tilbydes også som en Pathway til Bachelor of Arts.
Udvalgte
Joviat Culinary Arts Academy
Fast-track counseling
Kulinarisk kunst Postgraduate Degree
- Manresa, Spanien
- Barcelona, Spanien
Kursus
Fuldtid
7 Måneder
På campus
Engelsk
Fast-track counseling
Advanced Culinary Arts Postgraduate Degree for at lære om globalt køkken, moderne og traditionelt køkken, kreativitet, innovation og nye teknikker, herunder de bedste catalanske madopskrifter,
Udvalgte
FERRANDI Paris
Intensivt professionelt program i fransk wienerbrød (certifikat)
- Paris, Frankrig
- Dijon, Frankrig + 2 more
Certifikat
Fuldtid
16 uger
På campus
Engelsk
Programmerne er designet med fagfolk inden for fransk wienerbrød og ønologi og gennemtænkt et vin- og køkkenkreativitetsprojekt for at forstå og tilegne sig know-how og viden om en kunst, der kort er knyttet til det franske terroir.
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Fransk Pastry Arts Diploma
- Yssingeaux, Frankrig
Kursus
Fuldtid
6 Måneder
På campus
Engelsk
Seks måneders programmer for kulinariske og wienerbrødentusiaster, karriereudskiftere, iværksættere og alle, der er interesseret i at arbejde inden for gastronomiske univers.
Le Cordon Bleu Mexico
Mexicanske madlavning kursus i
- Buenavista, Mexico
- Mexicali, Mexico
Certifikat
Fuldtid
På campus
Engelsk, Spanish
Mexicanske køkken, en UNESCO kulturelle og immaterielle kulturarv menneskeheden, er en af de mest varierede og rigeste køkkener. Det er berømt for sine karakteristiske smag og
Italian Institute For Advanced Culinary & Pastry Arts
GRUNDLÆGGELSE AF ITALIENSK KUISINE
- Calabria, Italien
Certifikat
På campus
Italiensk
Uanset om du er en professionel kok eller en seriøs hjemmegourmet, vil intet andet en-ugers kursus i verden give dig mere viden og italiensk regional madlavningsoplevelse end Foundation of Italian Cuisine. Flere områder af menuen tilberedes og præsenteres, herunder perfekte basissauce, pasta, vegetarisk og middelhavsretter. Der lægges særlig vægt på bagning, integrering af specialbrød, ildebrød, pizza, focaccia og desserter i kokkens repertoire. Ved at arbejde sammen med mesterkokke vil du opdage, hvordan du genskaber de autentiske levende smag, der har gjort Italien til verdens hovedstad. Som altid er dette program altomfattende fra ankomsttidspunktet til lufthavnen til afgang. Overnatning, jordoverførsler, alle måltider og kulturelle rejser er alle inkluderet.
The Umbra Institute
PROGRAMMET FOR FØDEVARER OG BÆREDYGTIGHED (FSSP)
- Perugia, Italien
Certifikat
På campus
Italiensk
FSSP er et semesterlange, tværfagligt certifikatprogram åbent for alle studerende med interesse for mad, bæredygtighed og miljø. Det er især velegnet til dem, der håber på at dyrke en karriere i fødevare- eller miljøindustrien eller søger at fortsætte deres uddannelse på kandidatniveau. Der er tre spor: Food Studies, Environmental Studies & Bæredygtighed og dual-track. For hvert spor tager eleverne en italiensk klasse, 1-kredit kernekursus, og vælger derefter tre eller fire andre FSSP-kurser. Hvert temakursus inkluderer en række fælles- og fritidsaktiviteter, der er en integreret del af læseplanen; de inkluderer gæsteforelæsninger, besøg på stedet, ekskursioner, kulinariske aktiviteter, forskningsprojekter og andre praktiske oplevelser. Disse aktiviteter giver de studerende mulighed for direkte at observere de studerede begreber i klasseværelset og analysere spørgsmål omkring mad, bæredygtighed og miljøet i en italiensk og global sammenhæng fra forskellige perspektiver.
Le Cordon Bleu University Ottawa
Grundlæggende konditorcertifikat
- Ottawa, Canada
Certifikat efter bachelor (graduate)
På campus
Engelsk
Lær de klassiske teknikker til at kombinere ingredienser i rige bagværk. Hovedingredienserne i fransk patisserie er mel, smør, æg og 'savoir-faire!' Ved at lære deres forskellige kombinationer, egenskaber og applikationer, lærer du, hvordan man laver forskellige typer konditori som paté sablée, paté feuilletée og choux pasta; og traditionelle slotte som Saint Honoré, Schwarzwald og Paris-Brest. Demonstrationer og praktiske sessioner fører dig trin for trin gennem det grundlæggende i fransk pâtisserie. Grundlæggende wienerbrød er det første skridt efterfulgt af mellemliggende og overlegne i at fuldføre dit Diplôme de Pâtisserie.
International Culinary Institute
Højere eksamensbevis i klassisk vestlig køkken
- Hong Kong, Hongkong
Avanceret diplomuddannelse
Fuldtid
2 år
På campus
Engelsk
Højere eksamensbeviser i kandidater fra klassisk vestlig køkken vil være professionelt klar til at påtage sig operative stillinger i en bred vifte af cateringvirksomheder, såsom restauranter, hoteller, resorts, forlystelsesparker og klubhuse. Efter akkumulering af erhvervserfaring bliver de yderst dygtige kandidater til tilsyns- og ledelsesstillinger.
CAST Alimenti
Professionelt avanceret eksamensbevis i italiensk konditori til hotel- og restauranttjeneste
- Brescia, Italien
Avanceret diplomuddannelse
Fuldtid
8 Måneder
På campus
Italiensk
'Pasticcere' eller konditor i catering- og hotelindustrien kombinerer i sig alle de traditionelle konditorers viden og tekniske færdigheder, men fortolker samtidig og skaber en konditor med helt forskellige målsætninger fra det konventionelle laboratorium: de kontekstualiserer deres arbejde inden for et team, der arbejder tæt sammen med Executive Chef, for at sikre overlegen kvalitet i catering service og inden for gæstfrihed.
Ecole Lenôtre
Grundlæggende om det franske køkken - 6 uger
- Rungis, Frankrig
Certifikat
Fuldtid
6 uger
På campus
French, Engelsk
The Basics of French Cuisine er skabt til folk, der er villige til at træne eller genopfinde sig selv i madlavning, og til dem, der ønsker at lære det grundlæggende på 6 uger.
Besvar et par spørgsmål, så matcher vi dig med programmer!
Populær type af akademisk grad
Populært studieformat
Akademisk kursus Programmer i Fødevarestudier International gastronomi
Programmer og kurser, der lægger vægt på internationale køkkener, fokuserer på smagsoplevelser og retter, der traditionelt tilberedes af folk fra forskellige lande og etniske baggrunde. Efterhånden som restaurantkunder og cateringkunder udvikler en sofistikeret smag, stiger efterspørgslen efter disse unikke internationale retter dagligt.