Keystone logo
Wallace State Community College

Wallace State Community College

Wallace State Community College

Introduktion

Wallace State Community College med hovedkampus i Hanceville og en satellitcampus i Oneonta er en del af et system, der tjener behovene hos mere end 300.000 individer, og har været konservativt anslået til at producere en 3 milliarder dollar økonomisk økonomisk indvirkning på denne stat og i vores samfund. Den reelle indvirkning er imidlertid i at forbedre elevernes liv gennem uddannelse.

Siden åbningen af ​​vores døre i 1966 har Wallace State tjent hundreder af tusindvis af studerende. Fra begyndelsen omfavnede Wallace State et engagement til excellence, der er blevet ikke kun en tradition, men vores inspirationskilde. I dag er Wallace State en af ​​de største gymnasier i Alabama Community College System, der serverer mere end 7.000 studerende hvert semester. Dette college er et virtuelt kraftværk i uddannelsesmæssig programmering, med mere end 50 majors, der fører til grad, certifikat og overføringsmuligheder.

Vores fokus på excellence er tydeligt i vores personlige engagement i at tjene studerende og i de teknologisk avancerede læringsmiljøer, der sikrer, at vores studerende får den mest effektive uddannelse. På Wallace State finder du klasserum infunderet med den nyeste teknologi, herunder interaktive SmartBoards og Tegrity. Gennem online læring, videokonferencer, podcasting og off-campus centre, giver vi uddannelse praktisk til vores elevernes travle liv.

Wallace State giver sømløse uddannelsesmuligheder fra tidlige high school entry til kandidat niveau. Gennem dobbelt indskrivning finder FastTrack Academy, Tech-Prep og andre programmer, high school elever, der søger college kredit i akademiske overførselsprogrammer, karriere teknisk uddannelse, offentlig sikkerhed, sundhedspleje eller bilteknologi finde deres behov her. STARS artikulation systemet garanterer vores elever overførbarhed af kredit til enhver Alabama offentlige college eller universitet. For dem, der ønsker at fuldføre deres bachelor- og kandidatgrad på campus, kan Wallace State-studerende drage fordel af vores University Center-partnerskaber og særlige artikulationsaftaler, herunder dem med Athens State University, University of Alabama, Embry-Riddle Aeronautical University, Auburn University , og Troy University.

Vores elever opnår hidtil uset succesniveau, hvad enten de overfører, tager licenstestundersøgelser eller finder beskæftigelse, og deres tilfredshed er afspejlet i kollegiets tilbageholdelsesrate blandt studerende, der overstiger stats- og nationalt gennemsnit. Studerende, der overfører til universiteter, overholder dem, der startede der. Vores kandidater får konkurrencedygtige job og høj ros fra arbejdsgiverne. Licensrater satser på eller over statslige og nationale gennemsnit, og vores studerende scorer over det nationale gennemsnit på Collegiate Assessment of Academic Performance (CAAP) .

Vigtigst ved Wallace State vil du blive præsenteret af en prisbelønnet og student-centreret fakultet og medarbejdere, som er mestre af deres håndværk. De er her for at hjælpe dig med alle aspekter af collegeoplevelsen, fra webbaseret registrering til personlig rådgivning i Rådgivningscentret og Studenter Support Services i Learning Success Center. Vi mener, at eleverne er grunden til, at vi eksisterer og sætter elevers læring og succes i spidsen for vores aktiviteter og initiativer.

Mission statement

Wallace State Community College er forpligtet til at lære, der forvandler liv og lokalsamfund. Til støtte for missionen er Wallace State Community College forpligtet til elevers succes gennem et studentcentreret, innovativt, engagerende og støttende læringsmiljø. undervisning excellence; respekt for unikhed og mangfoldighed strategiske partnerskaber, der fremmer samfund, arbejdsstyrke og økonomisk udvikling kulturelle berigelse af vores samfund og ansvarlighed og integritet.

Ikke-diskriminationspolitik

Det er politiet for Alabama Community College System Board of Trustees og Wallace State Community College , en postsecondary institution under dens kontrol, at ingen skal på grund af race, farve, køn, religion, national oprindelse, handicap, seksuel orientering , eller alder, udelukkes fra deltagelse i, nægtes fordel eller udsættes for forskelsbehandling under ethvert program, aktivitet eller beskæftigelse.

Akkreditering

Wallace State Community College er akkrediteret af Southern Association of Colleges and Schools Commission på colleges at tildele associate grader. Kontakt Kommissionen på kollegier i 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 eller ring 404-679-4500 for spørgsmål om akkreditering af Wallace State Community College .

Mange programmer har yderligere akkreditering fra organisationer, der er relevante for de enkelte discipliner. Rutinemæssige forespørgsler om Wallace State, såsom adgangskrav, finansiel støtte, uddannelsesprogrammer mv., Skal rettes direkte til Wallace State.

Campus funktioner

  Placeringer

  • Hanceville

   Wallace State Community College, 801 Main Street NW, 35077-2000 , Hanceville

  • Oneonta

   McCay Avenue,701, 35121, Oneonta

   Spørgsmål