Keystone logo
Vrije University - Summer & Winter graduate programs

Vrije University - Summer & Winter graduate programs

Vrije University - Summer & Winter graduate programs

Velkommen til Vrije Universiteit Amsterdam sommer- og vinterskoler

Sidste chance for at ansøge!

Indlæggelser

Ansøgningsprocedure

Ansøgningsprocessen består af to trin:

Trin 1: Gå venligst til vores online ansøgningsformular.

Når du har udfyldt ansøgningsskemaet, vil du blive dirigeret til en betalingsside. Du har valget mellem at gennemføre betalingen for at sikre din plads på kurset, eller du kan beslutte at betale på et senere tidspunkt. Hvis du ønsker at ansøge om flere kurser, skal du kun udfylde formularen én gang.

Når vi har modtaget din ansøgning og dermed din betaling, vil sommerskoleteamet gennemgå din ansøgning og informere dig inden for 5 hverdage, hvis din optagelse bliver accepteret eller afvist. Hvis din optagelse bliver nægtet, vil du modtage fuld refusion.

I onlineansøgningsformularen vil du blive bedt om at give følgende tre dokumenter (ikke større end 1 MB pr. dokument):

 • Motivationsbrev . Sørg for at beskrive din motivation for det eller de specifikke kurser, du søger: Hvorfor dette emne? Hvordan vil kurset bidrage til din fremtidige (akademiske) karriere? (250-500 ord)
  Hvis du søger til flere kurser, skal du besvare spørgsmålene til begge kurser i samme motivationsbrev.
 • Curriculum Vitae/Résumé
 • Udskrift af optegnelser (en printskærm af dine seneste karakterer er tilstrækkelig og skal indeholde dit navn og navnet på dit universitet)

Dokumenterne vil blive delt med professorerne inden kursets start.

Trin 2: I foråret vil du være i stand til at ansøge om indkvartering og sociale programmer. Denne tilmeldingsformular deles med alle kursister senest den 15. april. Vi opdeler lokalerne og det sociale program efter først-til-mølle-princippet (jo tidligst du ansøger og betaler for dit kursus, jo tidligere kan du vælge dit overnatnings- og socialprogram)

 • Early Bird Deadline : 15. marts 2022 (23:59 CET)
 • Ansøgningsfrist : 1. maj 2022 (23:59 CET)

Kursus bekræftelse

I midten af maj får du besked, hvis kurset er bekræftet til at køre. I det uheldige tilfælde, at dit kursus bliver aflyst, vil du være i stand til at flytte til et andet kursus (baseret på tilgængelighed) eller anmode om en refusion.

Adgangskrav

Kurserne undervises på bachelor-, videregående bachelor- eller kandidatniveau og er velegnede til såvel studerende som ph.d.-medarbejdere og fagfolk. Nogle kurser udbydes på både bachelor- og kandidatniveau. Mens du indsender din ansøgning, kan du vælge niveau.

Der stilles følgende adgangskrav:

 • Bachelor: mindst indskrevet på 1. år af bachelorstudiet
 • Videregående bachelor: mindst indskrevet på 2. år af bachelorstudiet
 • Kandidat: mindst indskrevet på sidste år af bachelorstudier - professionelle skal have et bachelordiplom

De enkelte kurser kan have deres egne adgangskrav, se venligst kursussiden under kursusoversigt.

Engelsk sprogkrav

Det er ikke nødvendigt at give os bevis på dit engelsk. Vi forventer, at dit engelsk er tilstrækkeligt til at forstå klasser og kursuslitteratur. Det betyder, at du mindst skal have et B2-niveau i engelsk, som udviklet inden for den fælles europæiske referenceramme for sprog (CEFR). Dette kan sammenlignes med en TOEFL-internettest med en score på 92 eller en IELTS-score på 6,5.

Stipendier og finansiering

Akademisk ekspertisestipendium

Ansøgninger til Akademisk Excellence-stipendium er åben indtil 1. april (23:59 CET).

Du kan ansøge via stipendieansøgningsskemaet.

Til din ansøgning om stipendium anmoder vi om følgende:

1. Curriculum Vitae/Résumé (CV) med angivelse af din uddannelsesmæssige baggrund;

2 . En nylig udskrift af optegnelser (en printskærm er tilstrækkelig) viser, at du har et karaktergennemsnit på mindst 85 %. For eksempel, hvis den højest mulige karakter er 10, skal du have et gennemsnit på mindst 8,5. Vi vil tage højde for forskellene i karakterkulturer. En kopi af dit eksamensbevis (Bachelor, Master, Ph.D.) er også tilstrækkeligt, hvis du har dette.

3. Professionelt referencebrev, herunder:

 • Hans/hendes/deres erfaring med at arbejde med dig (enten i et akademisk, professionelt eller frivilligt miljø)
 • Hans/hendes/deres motivation for at anbefale dig til stipendiet
 • Udfyld kontaktoplysninger

Når vi udfylder stipendieformularen, stiller vi følgende spørgsmål:

 1. Hvorfor er du interesseret i at deltage i VU Amsterdam Summer School?
 2. Hvad er din motivation for at vælge dette kursus?
 3. Hvordan vil du bruge den information, du lærer, til at gøre en positiv indflydelse i fremtiden for både dig selv og dit samfund?
 4. Hvorfor fortjener du dette stipendium?

Akademisk ekspertisestipendium dækker undervisningen for ét kursus og overnatning i en af vores overnatningsmuligheder (hvis nødvendigt) + én social aktivitet. Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at vælge mere end ét kursus til stipendiet. Hvis du er interesseret i et ekstra kursus i en anden session, så ansøg venligst om dette kursus via vores almindelige tilmeldingsformular.

Ansøgningsprocedure

 • Udfyld venligst stipendieansøgningsformularen.
 • Vær opmærksom på, at det kun er muligt at vælge ét kursus.

Fotografstipendium

Elsker du at fange øjeblikke, mennesker og omgivelser på din smartphone/kamera? Har du gode redigeringsevner og passion for sociale medier? Bliv vores sommerskolefotograf!

Hvad tilbyder vi:

 • 500 € rabat på studieafgift
 • Alle sociale aktiviteter er gratis (men skal tage billeder)

Hvad forventer vi af dig:

 • Billeder af din tid på VU Amsterdam Summer School (billeder af medstuderende, Amsterdam, udflugter og socialt program)
 • Oprettelse af indhold/historieovertagelse på VU Amsterdam Instagram-kontoen
 • Deltagelse i det sociale program (gratis)
 • Deltager i fotografens kick-off møde

Ansøgningsprocedure

Send os gerne en kort video, hvor du præsenterer dig selv (ca. 30 sekunder -1 minut) og nogle eksempler på dit fotoarbejde. Det er vigtigt at bruge sin egen smartphone eller kamera. Ansøgningsfristen er den 15. maj 2021.

Visumkrav

Nogle studerende kan kræve et indrejsevisum (eller Schengen-visum) til Holland, afhængigt af deres nationalitet. Sørg for at tjekke, om dette er situationen for dig via den nederlandske regering.

Hvis du har brug for et indrejsevisum, skal du ansøge ved at aflevere et visumansøgningsskema til den hollandske ambassade eller konsulat i dit land. Find en liste over hollandske ambassader. Når din ansøgning til VU Amsterdam Summer School er bekræftet, vil du modtage en bekræftelse, som du kan bruge til at anmode om visum. Du skal selv sørge for visum.

Hvis du ikke er forpligtet til at ansøge om et indrejsevisum, kan du frit rejse ind og opholde dig i Holland i 90 dage.

Vi giver altid 100% refusion i tilfælde af at dit visum bliver afvist. Vi kræver en kopi af afvisningsbrevet udstedt af din lokale ambassade. Vær opmærksom på, at det er dit eget ansvar at bestille visum i tide. Spørg din lokale ambassade, om det er muligt at færdiggøre din ansøgning inden kursusstart. Når tidsbegrænsninger er årsagen til ikke at få visum, følger vi den normale afbestillingspolitik.

Vi refunderer ikke rejseomkostninger og sådan. Vi anbefaler derfor kraftigt at holde fast i at bestille dine rejsearrangementer, indtil dit visum er godkendt.

Studenterklæringer

Placeringer

 • Amsterdam

  De Boelelaan 1105, 1081, Amsterdam

 • Amsterdam

  De Boelelaan 1105, 1081, Amsterdam

Programmer

Institutionen tilbyder også:

Spørgsmål