Keystone logo
Voxel School

Voxel School

Voxel School

Introduktion

Voxel School University Center for Digital Arts er et førende privat kapitalcenter i sit område. Grundlagt i 2016, ledes det af fagfolk fra animation, videospil, film, visuelle effekter og nye teknologier, som har været stærkt knyttet til universitetsledelse og undervisning i mere end et årti.

Voxel School er forpligtet til at være et nyttigt værktøj for samfundet i udviklingen af nye områder relateret til området digital kunst, altid tilpasset den mest aktuelle arbejdsvirkelighed og reagere på den digitale økonomi. Til dette formål har skolen sit hovedfokus på at tiltrække de bedste professionelle talenter til undervisningen og koncentrerer sin indsats om at tilbyde en højtydende oplevelse til sine elever.

Universitetscentret har vigtige strategiske alliancer for universitets-erhvervsforbindelsen. Blandt dem skiller alliancen med Sony PlayStation Iberia sig ud for undervisning i universitetsstudier i det nationale territorium, hvilket sikrer fælles arbejde for integration af Voxel School elever i det professionelle videospilsmiljø, idet det er det eneste uddannelsescenter, der er godkendt internationalt PlayStation partner.

Voxel School er et universitetscenter knyttet til University of Deusto og med en samarbejdsaftale med Complutense University of Madrid og tilbyder officielle universitetsgrader inden for områderne 3D og videospil, film og reklame og design og illustration samt professionelle mastergrader i de samme områder.

Placeringer

  • Madrid

    Calle de los Vascos, 25, 28040, Madrid

Spørgsmål