Associate of Applied Science i kulinariske kunst
Virginia Western Community College
Nøgleinformation
Campus placering
Roanoke, USA
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Vidste du, at Virginia Western Community College tilbyder kvalitetsuddannelse, som American Culinary Federation akkrediterer? Vidste du, at kulinariske kunstfærdigheder er efterspurgte overalt i verden? En AAS inden for kulinarisk kunst på Virginia Western Community College forbereder dig på dit valg af en spændende kulinarisk karriere.
Denne læseplan er designet til at give de studerende den viden og basale færdigheder, der kræves for at få succes i den kulinariske industri.
Programmål: Kandidater opfylder kravene til American Culinary Federation's kvalifikationskrav for Certified Culinarian (CC) og Certified Pastry Culinarian (CPC) betegnelser.
Denne læseplan forbereder kandidater til at komme ind på arbejdsstyrken på forskellige niveauer i følgende stillinger: Bager, slagtekyllingekok, ekspediter, stege / sauté kok, pantry cook, konditor, suppe og sauce cook, sous kok og vegetabilsk cook. Med vellykket erhvervserfaring vil studerende være i stand til at blive hovedkokke og kokke.
være i stand til at udføre alle de vigtige funktioner i en kulinarisk:
Kommuniker tilfredsstillende med klienter, vejledere, jævnaldrende og det kulinariske team, herunder en forskellig gruppe mennesker.
Se og hør tilstrækkeligt for at reagere på de forskellige kulinariske miljøer, såsom modtagelse og fortolkning af forskellige udstyrssignaler.
Se tilstrækkeligt med at læse udstyrsmålere for at fortolke de viste data korrekt.
Vær forberedt på at deltage og stå / gå i løbet af klassen og laboratorierne om dagen og aftenen, der varer fra 3 til 9 timer i længden.
Gå hurtigt i en længere periode fra et område til et andet. Arbejd med en følelse af haster.
Bøj eller squat ofte.
Hjælp med at løfte eller flytte udstyr, gryder og pander og fødevareingredienser.
Demonstrer tilstrækkelig øjen- / håndkoordinering for fingerfærdighed i manipulation af udstyr og redskaber.
Brug hænderne til at gribe, skubbe, trække og fin manipulation.
Arbejd med armene fuldt udstrakt over hovedet i korte perioder.
Differentier farvespektret for korrekt tilberedning og præsentation af tilberedte retter.
Besidde synsstyrken til at læse håndskrevne rekvisitioner korrekt, ordrer, modtagelse af rapporter, opskrifter og give sikkerhed for klienter.
Skal være i stand til at løfte mindst 50 pund.
Kunne multitaskere og holde et "niveauhoved", når de udsættes for meget stressende og krævende situationer i laboratorie- og praktikindstillinger.
Arbejd tæt på nær en forskellig gruppe mennesker.
Modstå omgivelser med høj temperatur i længere perioder.
Arbejd som medlem af et sammenhængende team.
På trods af det foregående vil en kvalificeret person med et handicap, der kan udføre disse væsentlige funktioner med rimelig indkvartering, blive overvejet ved optagelse og andre kvalificerede ansøgere.
Selvom dette program ikke er designet til overførsel, kan der eksistere aftaler med specifikke institutioner.