Keystone logo
VERITAS

VERITAS

VERITAS

Introduktion

Om VERITAS

 • Mere end 6000 tilfredse studerende
 • Over 60 engelsktalte valgfag at vælge imellem
 • Vælg blandt 15 studieområder
 • Op til 60% sparer fra den gennemsnitlige brugerundervisning

Hvorfor VERITAS

I de sidste 25 år har tusindvis af studerende fra hele verden haft den vidunderlige unikhed af VERITAS 'Study Abroad-oplevelse. En perfekt blanding mellem akademikere og kulturelle oplevelser i et af de mest biodiverse lande i verden, Costa Rica.

 • 5 års erfaring
 • Unik kulturel nedsænkning
 • Bæredygtighed

Bedste Costa Rica Studie Abroad Kurser

Costa Rica er et land fuld af sprudlende arter af planter og dyr. Vi bor omgivet af bjerge, floder og strande. Det er bestemt en virkelig paradisisk destination.

Dette land er en glimrende mulighed for de studerende, der er interesserede i at studere i udlandet. Ikke kun for den uddannelsesmæssige kvalitet, men den fantastiske oplevelse.

Vi lavede en liste over de bedste kurser for at studere i udlandet.

 1. Hvis du elsker havet så meget som vi gør, helt sikkert "Tropical Marine Biology", vil fortrylle dine sanser. Dette kursus introducerer begreberne oceanografi, marine geologi, marine økologi og biologi. Du vil lære om forvaltning og bevarelse af økosystemerne.
 2. For dem, der har indflydelse på kulturen på menneskelig adfærd, er der et fantastisk kursus, der vil fange din opmærksomhed. "Kulturpsykologi", introducerer eleverne til psykologiområdet. Vi vil fokusere på emner som kulturelle faktorer i selvbegrebet, kønsrolle, motivation, kognition, følelser, relationer og sociale værdier.
 3. Art Fundamentals er et af vores foretrukne baner. Det understreger forskelligheden i form og indhold i kunstværket. Vi forsikrer dig om, at oplevelsen vil være positiv og mindeværdig.
 4. Vi bør helt sikkert være bekymrede for vores miljø. VERITAS tilbyder et kursus, hvor eleverne vil undersøge økosystemer, befolkningsmønstre og dynamik, brug og misbrug af ressourcer, befolkning og miljøkvalitet. Dette kursus giver en introduktion til de store miljøproblemer og problemer, der står over for det moderne samfund.
 5. For de studerende, der ønsker at forbedre deres spansk, er der masser af kurser til rådighed. For eksempel; Basisk Spansk for sundhedsprofessioner. Dette kursus er designet til at give sundhedspersonale uden nogen tidligere spansk erfaring med de nødvendige værktøjer til at interagere med og interviewe spansktalende patienter.

Vi har også spanske kurser, der lægger vægt på internationale forretningsprogrammer

"Migration, socialisering og global forandring" er et kursus, der introducerer eleverne til teorier og praksis inden for international menneskelig migration som et fænomen, der i nutid gennem hele historien har særlig vægt i nutidens verden.

Hvis du er interesseret i nogen af disse kurser, vil vi elske at give dig flere oplysninger og fortælle dig om alle fordelene ved at studere hos VERITAS .Alexis Brown / Unsplash

Young people in conversation

Placeringer

 • San José

  Calle 31, Avenida 20, Zapote, , San José

Spørgsmål