Keystone logo
VERITAS

VERITAS

VERITAS

Introduktion

Om VERITAS

 • Mere end 10000 tilfredse studerende
 • Over 60 engelskunderviste valgfag at vælge imellem
 • Vælg blandt 15 studieområder
 • Op til 60% sparer fra den gennemsnitlige brugerundervisning

Hvorfor VERITAS

I de sidste 25 år har tusindvis af studerende verden over nydt den vidunderlige unikhed ved VERITAS ' Study Abroad-oplevelse. En perfekt blanding mellem akademikere og kulturel erfaring er sat i et af de mest biodiverserede lande i verden. Erfaring:

 • Unik kulturel nedsænkning
 • Bæredygtighed

Bedste Costa Rica Studie Abroad Kurser

Costa Rica er helt fyldt med sprudlende arter af planter og dyr. Vi bor omgivet af bjerge, floder og strande. Det er en virkelig paradisisk destination.

Dette land er en fremragende mulighed for de studerende, der er interesseret i at studere i udlandet. Ikke kun for den pædagogiske kvalitet, men den fantastiske oplevelse.

Vi lavede en liste over de bedste kurser for at studere i udlandet.

 1. Hvis du kan lide feltarbejde, vil du helt sikkert nyde vores feltkursus i "Tropical Marine Biology". Dette kursus introducerer begreberne oceanografi, marin geologi, marin økologi og biologi. Du vil lære om forvaltning og bevarelse af økosystemerne.
 2. For dem, der er til påvirkning af culta fantastican adfærd, er der et fantastisk kursus, der vil fange din opmærksomhed. "Kulturpsykologi", introducerer studerende til feltet. Vi vil fokusere på emner som kulturelle faktorer i selvopfattelse, kønsroller, motivation, kognition, følelser, relationer og sociale værdier.
 3. Art Fundamentals er et af vores foretrukne baner. Det understreger forskelligheden i form og indhold i kunstværket. Vi forsikrer dig om, at oplevelsen vil være positiv og mindeværdig.
 4. Vi bør være bekymrede for vores miljø. VERITAS tilbyder et kursus, hvor mønstre og vil undersøge økosystemer, befolkningsmønstre og dynamikker, brug og misbrug af ressourcer, befolkning og miljømæssige kvaliteter, der er væsentlige kurekologiske introduktioner til de store miljøproblemer og -punkter, som det moderne samfund står over for.
 5. Masser af kurser er tilgængelige for studerende, der ønsker at forbedre deres spanske. For eksempel grundlæggende spansk for sundhedsfag. Dette kursus er designet til at give sundhedspersonale uden tidligere spansk erfaring de nødvendige værktøjer til at interagere med og interviewe spansktalende patienter.

Vi har også spanskkurser, der lægger vægt på internationale erhvervsprogrammer: Entrepreneurship & Design Thinking, Circular Economy, International Business, Creative Leadership, International Marketing, Intercultural Communication, Project Management og meget mere.

"Migration, socialization, and global change", er et kursus, der introducerer eleverne til teorier og praksisser for international menneskelig migration som et fænomen, der, selvom det er til stede gennem historien, har en særlig vægt i nutidens verden.

Hvis du er interesseret i nogen af disse kurser, vil vi meget gerne give dig mere information og fortælle dig om alle fordelene ved at studere på LCI VERITAS .

Alexis Brown / Unsplash

Young people in conversation

Placeringer

 • San José

  Calle 31, Avenida 20, Zapote, , San José

Spørgsmål