Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
US Aviation Academy

US Aviation Academy

US Aviation Academy

Introduktion

Her på US Aviation Academy , er vi stolte af at være et af de bedste valg for luftfart uddannelse og instruktion blandt aspirerende piloter og fly entusiaster. Vores luftfartskole har med succes udrustet mange flyvestuderende med et væld af luftfartskendskaber, der har hjulpet dem med at nå det ekspertise, der kræves for at opnå deres specifikke pilotlicenser, certificeringer og ratings. Vi gør det år efter år ved at arbejde sammen med vores studerende og give dem kun det højeste niveau af flyveinstruktion, uddannelse og træning muligt.

Vores luftfartskademi

US Aviation Academy har været forpligtet til excellence siden vi åbnede vores døre i 2002. Vi er en Federal Aviation Administration godkendt CFR Part 141 flyvakademi, der er blevet opført blandt de højest vurderede flyeskoler i nationen. Med to campussteder i Nord Texas kan vores luftfartsstudenter modtage flyvetræning i Denton, Texas på Denton Municipal Airport (DTO) eller i Sherman, Texas på North Texas Regional Airport (GYI). Begge steder tilbyder forskellige muligheder for studerende til at forbedre deres læringserfaringer. Vores flyeskole kan endda prale af en selvundersøgende myndighed på vores DTO-sted.

Da US Aviation Academy har særlig selvundersøgelsesmyndighed over vores flyeskole, kan vi få det endelige indlæg om, hvorvidt aspirerende piloter under vores vejledning modtager de relevante licenser, vurderinger og certificeringer. Selv om dette er tilfældet, vil vi gøre alt for at sikre, at de studerende opnår deres ønskede licenser, certificeringer og / eller vurderinger i tide.

Karriere

Vi tilbyder flykurser for personer, der ønsker at blive certificerede piloter til karriere og ikke-karriere formål. Vores anerkendte luftfartsakademi forbereder eleverne til sport, privat og kommerciel pilotlicens samt multimotor rating, instrumentklassificering, flyselskabstransport og certificering af flyundervisning.

Tid på vores flyeskole omfatter klasseværelsetinstruktion, flyvetræning i luften og grundskoleinstruktion. Krydderier, FAA-godkendte luftfartsfagfolk administrerer alle disse tjenester, så eleverne modtager en uddannelse, der holdes til de højeste industristandarder.

US Aviation's højeste prioriteter er at opretholde de høje standarder FAA kræver af luftfartskoler og for at se vores elevernes håb og drømme om at blive piloter bliver en konkret virkelighed. Hvis du er klar til at starte flyvetræning med os, kontakt os i dag!

Placeringer

  • Denton

    Spartan Drive,4850, 76207, Denton

Spørgsmål