Keystone logo
© By University of Tübingen, International & European Studies
University of Tübingen

University of Tübingen

University of Tübingen

Introduktion

University of Tübingen - Innovativt, tværfagligt, internationalt siden 1477.

Disse har været University of Tübingen vejledende principper inden for forskning og undervisning lige siden det blev grundlagt. Med denne lange tradition er University of Tübingen et af de mest respekterede universiteter i Tyskland. For nylig blev dens institutionelle strategi endnu en gang med succes udvalgt til finansiering i Excellence Initiative sponsoreret af de tyske føderale og delstatsregeringer, hvilket gør Tübingen til et af Tysklands elleve universiteter, der er udmærket med denne titel af excellence. Tübingen har også bevist sin status som et førende forskningsuniversitet i mange nationale og internationale konkurrencer - i nøglerangeringer er Tübingen opført blandt de bedste universiteter for humaniora og samfundsvidenskab samt for videnskab og medicin.

Med sit brede spektrum af fag giver University of Tübingen et væld af muligheder for tværfagligt samarbejde. Og et sådant samarbejde strækker sig ud over universitetet og rundt om i verden. University of Tübingen har fælles forskningsprojekter på alle niveauer med andre højere uddannelsesinstitutioner, med forskningsinstitutter og med industrien.

Universitetets ekspertise inden for forskning giver de studerende optimale studieforhold, online eller personligt, kombineret med mulighed for at understrege individuelle interesser undervejs. Det attraktive studiemiljø forstærkes af mange tillægsydelser, såsom Sprogcentret, tværfaglige foredrag i Studium Generale og det topmoderne Universitetsbibliotek.

Universitetets motto taler for sig selv:
forsøg – jeg tør!

Placeringer

  • Tübingen

    Geschwister-Scholl-Platz, 72074, Tübingen

Spørgsmål