Keystone logo
University Senior College Adelaide

University Senior College Adelaide

University Senior College Adelaide

Introduktion

University Senior College blev grundlagt i 2002 som en sekulær, co-pædagogisk uafhængig gymnasium for år 11 og 12 studerende, der søger en akademisk og støttende Pathway til universitetsstudier og videre. I 2020 introducerede University Senior College år 10.

På University Senior College er vi forpligtet til at forberede de studerende til at bygge bro over kløften mellem sekundær og tertiær undersøgelse. USC er i øjeblikket en af de mest betydningsfulde føderskoler til universitetssektoren i det sydlige Australien, især universitetet i Adelaide.

Mens vores specialiserede og erfarne team af lærere arbejder med studerende for at skabe et undervisnings- og læringspartnerskab, opfordres de studerende til at tage ansvar for deres egen læring. Skoledagen på University Senior College er formet til at tage højde for studerende, der vælger fra et omfattende udvalg af emner, der har klare forbindelser til universitetets indgang. I dette dynamiske, voksne miljø er studerende i stand til at identificere og følge autentiske studieprogrammer, der giver Pathways til givende karrieremuligheder.

Vores unikke partnerskab med University of Adelaide skaber en lærende Pathway , der kan være inspirerende. Klar adgang til akademisk personale og specialiserede faciliteter giver en beriget og innovativ læringsoplevelse. Vi sigter mod at fremme et samarbejdsmiljø, der fremmer udviklingen af viden, færdigheder, holdninger, selvtillid og en følelse af selvværd, der gør det muligt for studerende at maksimere deres personlige potentiale. Vores studerende kommer fra meget forskellig baggrund med mere end 80 skoler, der leverer vores lokale indtag.

Placeringer

  • Adelaide

    Kintore Avenue, 5005, Adelaide

    Spørgsmål