Keystone logo

University Of Zurich

A logo

Introduktion

Ved første øjekast

Siden 1833

University Of Zurich (UZH) er med sine næsten 30.000 tilmeldte studerende Schweiz største universitet. UZH blev grundlagt i år 1833 og var Europas første universitet, der blev etableret af et demokratisk politisk system; i dag er UZH et af de førende universiteter i den tysktalende verden. Universitetet består af syv fakulteter, der dækker omkring 100 forskellige fagområder, og tilbyder en bred vifte af bachelorer, kandidater og ph.d. programmer. Derudover tilbyder UZH's efteruddannelsesprogrammer fremragende læringsmuligheder.

Enestående netværk

Som medlem af "League of European Research Universities" (LERU), "Universitas 21" (U21)-netværket og "Una Europa"-alliancen, hører University Of Zurich til Europas mest prestigefyldte forskningsinstitutioner. I 2022 blev University Of Zurich medlem af "Una Europa", et unikt netværk af 11 af de førende europæiske universiteter, der har til formål at bidrage til et europæisk videnskabeligt område gennem sit intensive samarbejde.

Talrige forskelle fremhæver universitetets internationale anerkendelse inden for medicin, immunologi, genetik, neurovidenskab og strukturbiologi såvel som inden for økonomi. Til dato er Nobelprisen tildelt tolv UZH-lærde.

Deling af viden

Den akademiske ekspertise ved University Of Zurich giver fordele for både den offentlige og den private sektor ikke kun i Zürich, men i hele Schweiz. Viden deles på forskellige måder: Ud over at give offentligheden adgang til sine tolv museer og mange af dets biblioteker, gør universitetet resultater fra banebrydende forskning tilgængelig for offentligheden i tilgængelige og engagerende forelæsningsserier og paneldiskussioner.

Visakrav

Akkrediteringer

Placeringer

  • Rämistrasse,71, 8006, Zürich

Spørgsmål