Keystone logo
University of Pretoria, Gordon Institute of Business

University of Pretoria, Gordon Institute of Business

University of Pretoria, Gordon Institute of Business

Introduktion

Hos GIBS er du sikker på en business school-oplevelse, der omfavner teknologi og forstyrrelser, mens du til enhver tid finder måder at humanisere og oprette forbindelse til den nye digitale arbejdsliv.

Som en iværksætterinstitution med dybe forbindelser til det afrikanske kontinent har GIBS ændret sig dramatisk siden dets grundlæggelse i 2000. Universitetet i Pretorias forretningsskole, der blev grundlagt på baggrund af en betydelig gave fra forretningsmanden og filantropen Sir Donald Gordon, har udviklet sig fra at være en virksomhed skole for erhvervslivet, under grundlæggelsen af dekanprofessor Nick Binedell, til en afrikansk institution og forskningscenter i verdensklasse under den tidligere dekanprofessor Nicola Kleyn.

GIBS er længe betragtet som en handelshøjskole med upåklagelig international legitimation og er nu førende blandt sine globale kolleger takket være et progressivt fokus på kvalitetsblandet læring kombineret med en forpligtelse til meningsfuld oplevelsesmæssig eksponering.

Grundlaget for vores tilgang er vores engagement i livslang læring, en dedikation til innovative undervisningsmetoder af høj kvalitet, forfølgelsen af etiske og bæredygtige værdier og et fremadskuende syn på forretningen og dens rolle i verden. Adgang til lokale og internationale fakulteter sikrer, at din GIBS-oplevelse er globalt relevant og åbner døre til værdsatte globale netværk.

Placeringer

  • Sandton

    26 Melville Rd, Illovo, Johannesburg, 2196, 2057, Sandton

    Programmer

    Spørgsmål