Keystone logo
University of Porto School of Economics and Management

University of Porto School of Economics and Management

University of Porto School of Economics and Management

Introduktion

FEP er skolen for økonomi og ledelse ved universitetet i Porto. Universitetet i Porto er en af de mest prestigefyldte videregående uddannelsesinstitutioner i Portugal og Europa og højt rangeret over hele verden. Inden for sine 14 skoler og forskningsenheder har universitetet i Porto 32.443 studerende - hvoraf omkring 6.000 er internationale studerende - og omkring 2.500 lærere og forskere. FEP blev grundlagt i 1953 og er siden da et benchmark inden for uddannelse og forskning inden for økonomi og ledelse i Portugal, der udmærker sig gennem sin evne til at innovere og forny sine uddannelser. Det viser mangfoldigheden og kvaliteten af dets uddannelser: FEP tilbyder to bacheloruddannelser (Economics and Management), seksten kandidatuddannelser inden for alle relevante områder inden for økonomi og ledelse - heraf fem undervises på engelsk - og to Ph.D. uddannelser (økonomi og erhvervs- og ledelsesstudier) - også undervist på engelsk. FEP har et prestigefyldt fakultet bestående af 168 fakultetsmedlemmer, der kombinerer et højt akademisk niveau med stor undervisningsevne. FEP har ét forskningscenter: Centre for Economics and Finance ved University of Porto (CEF.UP), vurderet og finansieret af FCT, det portugisiske nationale forskningsbevillingsagentur. For skoleåret 2021/22 er antallet af kandidatstuderende på FEP 3.331. Også for skoleåret 2021/22 udgjorde antallet af udenlandske diplom- og mobilitetsstuderende 11 %. FEP-studerende benytter også muligheden for at studere i udlandet i de mere end 100 FEP-partnerskoler spredt over 34 lande, og i nogle tilfælde giver de dem en dobbeltgrad (f.eks. kan Master in Management og Master in Finance-studerende ansøge om at gennemføre en periode med studier i udlandet og opnå to diplomer: Master i Management-studerende ved University of São Paulo, Kedge Business School og Warszawa School of Economics, Master in Finance-studerende ved Kozminski University og Prag University of Economics and Business). Ydermere hører FEP til QTEM - Quantitative Techniques for Economics and Management, der samler fremragende studerende fra 23 topøkonomiske skoler verden over. FEP Alumni er placeret i toplederstillinger i de vigtigste virksomheder og institutioner i Portugal og i udlandet, på tværs af alle brancher, hvilket giver studerende privilegeret adgang til et ekstremt stort og berygtet virksomhedspartnernetværk.

Hvorfor studere ved FEP?

 • FEP modtog AACSB international akkreditering, en af de vigtigste internationale certificeringer inden for erhvervsuddannelse. FEP er en del af den fremtrædende gruppe på omkring 6% af skolerne inden for dette felt, der over hele verden har denne akkreditering
 • U.Porto er et verdensomspændende højtrangeret universitet
 • Top studerende
 • Undervisningskvalitet og forskningsorienteret fakultet
 • FEP tilhører QTEM Master Network, der samler fremragende studerende fra 23 topøkonomiske skoler verden over
 • Dobbeltgrader (i Bachelor i Business Administration med FEA-USP, i Master in Management med FEA-USP, Kedge Business School og Warszawa School of Economics og i Master in Finance med Kozminski University og Prague University of Economics and Business)
 • Viden og faglige færdigheder
 • Ekstracurricular aktiviteter
 • Akademisk og professionel integrationstjenester
 • Adgang til mange praktikophold og rekruttering muligheder
 • Det berygtede og brede alumninetværk
 • Levende studenteliv ved universitetet i Porto: sport, kultur, fritid

Akkrediteringer

AACSB-akkrediteret

Placeringer

Placeringer
 • University of Porto Faculty of Economics and Management, Praça de Gomes Teixeira, 4099-002, Porto

Spørgsmål