We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
University of Pisa Summer - Winter Schools & Foundation Course

University of Pisa Summer - Winter Schools & Foundation Course

University of Pisa Summer - Winter Schools & Foundation Course

Introduktion

Universitetet i Pisa blev grundlagt i 1343 og er et af de mest prestigefyldte universiteter i Italien.
Berømte alumner fra universitetet omfatter Galileo Galilei, 3 nobelprisvindere og 2 Fields-medaljevindere.
Det er blandt de 3 bedste universiteter i Italien (ARWU) .
I dag repræsenterer universitetet i Pisa et prestigefyldt moderne center for undervisning og avanceret forskning.

Pisa tilbyder internationale studerende den unikke mulighed for at studere og opleve rigdommen af italiensk historie og kultur i et smukt og stimulerende miljø. Berømt over hele verden for det skæve tårn, næsten alle dets afdelinger er placeret i hjertet af byen. Dens strategiske geografiske beliggenhed, den internationale lufthavn og fremragende jernbaneforbindelser giver mulighed for weekendture til andre dele af Italien og Europa.

***

Grundkurset er et etårigt program, der udelukkende undervises på engelsk, som bygger bro mellem gymnasie- og universitetsstudier, og det udstyrer eleverne med den passende akademiske forankring til en italiensk grad ved universitetet i Pisa.
Dette program er rettet mod internationale studerende, der har 11 eller 10 års skolegang og har gennemført High School med succes, og til amerikanske studerende, der ikke har taget Advanced Placement (AP) kurser i løbet af det sidste år af High School eller har deltaget i 2 års College.

***

Sommerskoler er intensive akademiske kurser for internationale studerende og også for kandidater.
De varer for det meste fra 4 dage til 6 uger og foregår i en international sammenhæng, hvor studerende og undervisere kommer fra forskellige dele af verden, og alle forelæsninger leveres på engelsk.
De er kendetegnet ved ikke-konventionelle undervisningsformer (workshops, tutorials, udflugter, kulturelle begivenheder, erhvervsudtalelser osv.) og en tværfaglig tilgang. Professorer er eksperter inden for deres områder og har en stor interesse for, hvad de laver.
Summer Schools opfylder strenge akademiske regler: hver enkelt giver mindst 3 ECTS-point, og de deltagere, der består de afsluttende eksamener, vil modtage et officielt akademisk udskrift.

***

Kontaktpersoner:

Università di Pisa
Palazzo Modica - Piazza Torricelli, 4 - 56126 Pisa (PI) Italien
Information om grundkursus: [email protected]
Information om sommerskoler: [email protected]

Campus funktioner

  Placeringer

  • Pisa

   Pisa, Italien

   • Vinci

    Vinci, Italien

   Programmer

   Spørgsmål