Keystone logo
© BIMM University
University of Northampton International College

University of Northampton International College

University of Northampton International College

Introduktion

UNIC giver en hjælpende hånd til internationale studerende, hvis aktuelle karakterer ikke opfylder universitetets krav til adgangsgrad eller har en kvalifikation, der ikke er anerkendt på universitetet.

Vi hjælper ved at levere et akademisk springbræt til University of Northampton, ved at tilbyde Foundation, First Year og Pre-Masters-programmer på tværs af en lang række fag.

Vores grundlæggende kurser fører til en bachelorgrad ved afslutningen og er i 2 semestre, mens foruddannelser kun er i et semester og fører til et kandidatuddannelse.

Hvis din ansøgning er vellykket, får du et kombineret CAS med et visum, der dækker dig i hele din UNIC- og UON-undersøgelse.

Om UNIC

Hvad

UNIC er University of Northampton Associate College, der giver pædagogiske Pathways til en bred vifte af University of Northampton grader. UNIC giver dig en spændende, værdifuld og dynamisk uddannelsesmæssig oplevelse i et miljø, der opfordrer dig til at opnå fremragende studier.

UNIC er en del af den globale Navitas Group, en internationalt anerkendt uddannelsesudbyder med viden og ressourcer hos ansatte i mere end 120 colleges og campuses overalt i verden. Her på UNIC er vi meget opmærksomme på at sikre, at din oplevelse på University of Northampton er af den højeste standard for at forberede dig til din fremtidige karriere i en global økonomi. Ved at vælge en UNIC- Pathway du klar til at opnå akademisk succes og nyde en uforglemmelig læringsoplevelse.

Hvor

UNIC ligger på University of Northamptons Avenue Campus, tæt på centrum af Northampton og i hjertet af England, kun en times tog fra det centrale London og Birmingham.

UNIC har fremragende faciliteter, herunder en Student Hub, Learning Technology suite og klasseværelser, der alle er målrettet indrettet til undervisning og læring.

Studieoplevelse

UNIC har et dedikeret studenttjenesteteam baseret på kollegiet. Udover at håndtere eventuelle forespørgsler eller spørgsmål, du måtte have, arrangerer de også regelmæssige sociale begivenheder såsom filmaftener, fodboldturneringer og quizzer. Som UNIC-studerende har du også fuld adgang til alle University of Northampton begivenheder og faciliteter. University of Northampton Students 'Union er en af kun tre fagforeninger i landet, der har alle klubber, sportsgrene og samfund GRATIS at deltage i for alle studerende.

Hvornår kan jeg starte

UNIC har tre indtag om året - januar, maj eller september.

Hvem

University of Northampton har 15.000 studerende med 1.000 internationale studerende fra mere end 100 lande. UNIC alene har tilmeldt studerende fra over 30 forskellige lande det sidste år.

Hvorfor

  1. Beliggenhed - Kun en times tid fra centrum af London med tog og tæt på byerne Oxford, Cambridge og Birmingham, er Northampton det perfekte sted at bo, studere og udforske.
  2. Fremragende karakter - University of Northampton blev tildelt 'Guld' i regeringens rammer for undervisning og fremragende karakter (TEF).
  3. Fleksibilitet - UNIC tilbyder Pathways til mere end 90 forskellige universitetsuddannelser fra University of Northampton, hvilket betyder, at du kan vælge den Pathway der er bedst for dig.

Placeringer

  • Northampton

    Saint Georges Avenue, NN2 6JD, Northampton

Spørgsmål