Keystone logo
University of Minnesota – Carlson School of Management Bæredygtigt miljø, socialt og ledelsesmæssigt Lederskab Graduate Certificate
University of Minnesota – Carlson School of Management

Bæredygtigt miljø, socialt og ledelsesmæssigt Lederskab Graduate Certificate

Minneapolis, USA

2 Semesters

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

På campus

Introduktion

Forbered dig på at lede bæredygtige løsninger på de miljømæssige og sociale udfordringer, organisationer står over for i Minnesota og rundt om i verden.

Mange organisationer i dag stræber efter at opfylde den tredobbelte bundlinje - mennesker, planeten og profit. Ved at forfølge dit Sustainable Environmental, Social and Governance Leadership Graduate Certificate kan du forberede dig på at føre tilsyn med indsatsen for at nå netto nul-emissionsmål og forpligte dig til etisk praksis hos virksomheder i Minnesota og rundt om i verden.

Udviklet gennem et samarbejde mellem Carlson School of Management, Humphrey School of Public Affairs og Institute on the Environment (IonE), fokuserer Sustainable ESG Certificate-programmet på offentlig politik og bæredygtighedskoncepter, der er relevante for moderne forretningspositioner. Du lærer af fakulteter, der bibringer ekspertise fra flere discipliner, så du kan designe og implementere ESG-forbedringer i en række jobsektorer.

Kurser/emner omfatter: Skift lederskab for miljø-, social- og regeringshandlinger; Fundamenter i bæredygtighedsvidenskab.

Medarbejdere fra vores virksomhedspartnerorganisationer er automatisk berettiget til 15 % undervisningsrabat.

Om skolen

Spørgsmål