Keystone logo
University of Cape Town Studer i udlandet i Cape Town Kursus - Biologiske videnskaber, oceanografi, geografi
University of Cape Town

Studer i udlandet i Cape Town Kursus - Biologiske videnskaber, oceanografi, geografi

Cape Town, Sydafrika

1 Semesters

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 7.450 / per semester *

På campus

* gebyr for studerende, der ansøger selvstændigt. Studerende, der ansøger via organisationer eller deres hjemuniversitet, er fakturaer direkte fra udbyderen

Introduktion

Semester Study Abroad-programmet byder studerende velkommen til UCT i et semester, mens de forfølger en grad andetsteds.

Beliggende på spidsen af Afrika, hvor to oceaner mødes, er Cape Town en pulserende og indbydende by, der tiltrækker tusindvis af internationale studerende og millioner af turister. UCT er globalt rangeret for sin banebrydende undervisning, forskning og faciliteter. Vi har en stolt tradition for akademisk ekspertise gennem forskningsledet undervisning med fokus på afrikansk-baserede løsninger på globale problemer.

Udlandsstuderende kan vælge mellem en bred vifte af bachelor- og kandidatuddannelser. Alle kurser undervises på engelsk. Vores dedikerede supportteam vil guide dig gennem ansøgningsprocessen og hjælpe dig med at få adgang til kurser, der dækker over 40 disciplinære områder inden for kunst, videnskab, handel, jura og teknik.

UCT er et mangfoldigt campussamfund, der tilbyder et rigt miljø for internationale studerende. Studerende i udlandet er fuldt integreret i klasserne og lærer sammen med fuldgradsstuderende. UCT bruger et internationalt anerkendt meritsystem, der gør det nemt for dig at overføre merit fra UCT-kurser til dit hjemmeuddannelsespensum eller eksamenskrav.

Med chancen for at deltage i op til tre UCT-sportsklubber eller studieforeninger gratis, vil du deltage i et blomstrende campusfællesskab med masser af muligheder for at få nye venner. Udlandsstuderende kan også give tilbage til lokalsamfundet ved at arbejde frivilligt med opsøgende universitetsprogrammer.

Indlæggelser

Læreplan

Programundervisning

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål