Keystone logo
University of Cape Town Intensivt engelsk program
University of Cape Town

Intensivt engelsk program

Cape Town, Sydafrika

1 Weeks

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

ZAR 4.990 *

På campus

* 1-3 uger

Introduktion

Generelt engelsk

Det generelle engelskkursus er vores mest populære kursus og er designet til at imødekomme en bred vifte af sprogindlæringsbehov. Du vil studere systemerne for grammatik, ordforråd, udtale og diskurs og færdighederne til at læse, skrive, lytte og tale. Om eftermiddagen kan du vælge at fokusere på de sprogkundskaber, du skal forbedre dig mest. Det generelle engelskkursus undervises over seks niveauer: begynder, elementær, præ-mellemliggende, mellemliggende, øvre mellemliggende og avanceret.

Mange studerende tager almindeligt engelsk på lavere niveauer og går videre til kurser på højere niveau - såsom IELTS eksamensforberedelse eller engelsk til akademiske formål - når de er klar.

Intensive kurser

Efter at have studeret almindelig engelsk om morgenen, vil du være i stand til at vælge mellem en række valgfag at tage to eftermiddage om ugen, så du kan fokusere på de engelskkundskaber, som du allerhelst ønsker at forbedre. Disse kurser er for studerende, der ønsker at forbedre deres engelsk hurtigere.

Det intensive forløb er på 30 lektioner om ugen fra 9.00 til 16.00, mandag til torsdag og 9.00 til 13.00 fredag. Dette er vores mest krævende kursus og er mest velegnet til studerende, der er meget fokuserede på deres læring og motiverede til at nå deres sproglige mål så hurtigt som muligt.

Dette kursus kombinerer standard GE20 om morgenen med valgfrie klasser med fokus på specifikke færdigheder eller specialiseringer. Afhængigt af dit niveau kan du vælge mellem at tale og lytte, læse og skrive forretningsengelsk eller engelsk til akademiske formål. Mange af vores akademisk fokuserede studerende kombinerer et intensivt IELTS-forberedelseskursus om morgenen med engelsk til akademiske formål om eftermiddagen.

Læreplan

Programundervisning

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål