We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
University of Adelaide College

University of Adelaide College

University of Adelaide College

Introduktion

At starte et program er en stor investering med hensyn til tid og penge. Du vil vide, at det vil være det værd. På University of Adelaide College har vi University of Adelaide-kvalitetsstempel. På grund af vores specielle Preferred Pathway Provider-partnerskab arbejder vores institutioner tæt for at give dig de bedst mulige muligheder.

Vi yder personlig støtte til at hjælpe studerende med at opnå deres bedste i deres studier og sikre, at de har det godt i deres sociale liv uden for kollegiet, og forbereder dem til universitetet og deres karriere udover.

Som den foretrukne Pathway udbyder til University of Adelaide får vores studerende garanteret adgang til deres grad af valg uden yderligere engelsksprogede krav, når deres Pathway program er gennemført. Overgangen til din drømmegrad kunne ikke være mere problemfri.

Placeringer

  • Adelaide

    132 Grenfell Street Adelaide SA 5000, , Adelaide

    Spørgsmål