Keystone logo
© Carrianna Field
Universitat de Vic – Study Abroad

Universitat de Vic – Study Abroad

Universitat de Vic – Study Abroad

Introduktion

Vi er et ungt universitet, officielt anerkendt af Cataloniens parlament i maj 1997. Vi ønsker at spille en rolle i Europa og den bredere verden, som bygger på vores stærke catalanske rødder. Helt fra begyndelsen har UVic-UCC fremmet akademisk kvalitet og en understøttende kontekst for elevcentreret træning. Vores undervisningsprogrammer tilbyder kvalitet og kontakt med studerende, som det kræves for det europæiske område for videregående uddannelse. Vi føler også et stærkt engagement i Catalonien - dets universitetssystem og sproget og kulturen - og regional udvikling, hvor vi bidrager til tjenester uden for Barcelona-området og fremmer en bæredygtig fremtid.

UVic-UCC er under myndighed af Fundació Universitària Balmes, hvis styrelsesråd har et flertal af repræsentanter fra Vic City Council og Generalitat i Catalonien. Denne kombinerede model for uafhængig ledelse og offentlig kontrol garanterer en fleksibel, ansvarlig og effektiv regering.

Vores kald til offentlig tjeneste, som skitseret i den grundlæggende parlamentariske tekst om UVic-UCC, afspejles i Generalitats økonomiske støtte og UVic-UCC's deltagelse i den catalanske offentlige universitetsoptagelsesordning.

Studere i udlandet

Akademiske programmer

Dette program er rettet mod internationale studerende, der ønsker at tilbringe et eller to semestre i Barcelona eller Vic. UVic-UCC tilbyder spanskkurser, der kan kombineres med andre valgfag i engelsk inden for business, kommunikation og design.

Internationale sommerkurser

University of Vic – Central University of Catalonia tilbyder intensive akademiske sommerprogrammer kombineret med kulturelle og sociale aktiviteter i hjertet af den pulserende by Barcelona. Disse kurser fra juni til slutningen af juli kan overføres til akademisk merit. Længden af hvert kursus varierer afhængigt af programmet.

Dette er en unik mulighed for at fokusere på og udforske et bestemt emne i dybden og opleve Barcelonas dynamiske, multikulturelle miljø.

Programmer for korte ophold

University of Vic - Central University of Catalonia tilbyder akademiske programmer for kortvarige ophold inden for uddannelse, kunst og humaniora, samfundsvidenskab, videnskab, eksperimentel videnskab, teknologi, ingeniørvidenskab og sundhedsvidenskab. Uddannelserne er udelukkende akademiske. Kursernes længde varierer alt efter indholdet og planlægningen af programmet.

Skræddersyede kurser

University of Vic - Central University of Catalonia tilbyder skræddersyede kurser til grupper af internationale studerende og lærere inden for uddannelse, kunst og humaniora, samfundsvidenskab, videnskab, eksperimentel videnskab, teknologi, ingeniørvidenskab og sundhedsvidenskab. Uddannelserne kan udelukkende være akademiske eller kombineres med kulturelle besøg og sightseeing. UVic-UCC kan arrangere alle former for tillægsydelser såsom indkvartering, transport, guidede ture og besøg til organisationer og virksomheder af interesse. Kursets længde kan tilpasses efter dine behov.

Generelle data

 • Oprettet den 21. maj 1997
 • Uafhængigt universitet med offentligt tilsyn
 • Styret af bestyrelsen for Balmes University Foundation
 • Rektor: Josep-Eladi Baños

Campus funktioner

Organiseringen af undervisning, andre uddannelsesaktiviteter og forskning varetages gennem universitetsfakulteter og skoler.

UVic-UCC centre

 • Ph.d.-kollegium
 • Fakultet for Erhvervs- og Kommunikationsstudier
 • Fakultet for Uddannelse, Oversættelse, Sport og Psykologi
 • Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Velfærd
 • Det Naturvidenskabelige Fakultet
 • Det medicinske fakultet (fødereret centrum)

Andre træningscentre

 • Educational Innovation and Training Center (CIFE)
 • Internationalt Center for Efter- og videreuddannelse
 • Sprogskole

  Placeringer

  • Vic

   c/ Dr Junyent, 1, 08500, Vic

   • Barcelona

    Carrer de Pujades,118, 08005, Barcelona

    • Vic

     Carrer de la Sagrada Família, 7, 08500, Vic

     Spørgsmål