Keystone logo
Universitat de Vic

Universitat de Vic

Universitat de Vic

Introduktion

University of Vic - Central University of Catalonia kom ud fra et regionalt og borgerinitiativ til at fortsætte med en universitetstradition, der går tilbage til middelalderen. University of Vic - Central University of Catalonia er et offentligt universitet under privat ledelse. Det leverer en offentlig service inden for undervisning, forskning og videnoverførsel inden for dens ekspertiseområder.

Dets mission er at udvikle viden og innovation til at tjene regionen, og den har en markant international kald. Det fokuserer på studerende og deres omgangsuddannelse og tilskynder værdierne til individuel kreativitet, professionel strenghed og socialt engagement. UVic-UCC er tæt forbundet med det lokale miljø og den kulturelle, sociale og økonomiske fremgang i Catalonien.

Træningsmodel

Uddannelsesmodellen på University of Vic - Central University of Catalonia sikrer fuld personlig vækst og faglig udvikling af studerende, der støttes gennem hele deres træning og forsynes med personlig undervisning. Uddannelse er organiseret gennem teamwork mellem undervisningspersonale og alle andre områder af universitetssamfundet.

Flersproget uddannelse

UVic betragter flersproget uddannelsesnøgle til mobilitet for studerende og personale, og studiet af sprog og kultur er en glimrende måde at opnå en bredere bevidsthed om dagens verden. Derfor omfatter alle bachelorgrader en række kurser på engelsk til professionelle formål.

Forskningsaktivitet

Femogtyve forskningsgrupper, hvoraf 16 er anerkendt af den catalanske regering, og elleve forskningsstole fører UVIC-UCC forskningsaktivitet med det klare mål at skabe viden og overføre det til samfundet.

International profil

UVic-UCC har udvekslingsaftaler med universiteter og institutioner i fyrre lande over hele verden og gør en indsats for at sikre, at internationale studerende ved UVic-UCC føler sig hjemme, og universitetets lille størrelse betyder flere muligheder for interaktion mellem studerende og ansatte, fremme af studiet og personlig udvikling. UVic-UCC imødekommer internationale studerendes behov gennem International Relations Unit og Student Services.

UVic-UCC International Campus er en paraplyorganisation for UVic-UCC aktiviteter rettet mod en international offentlighed: levering af mobilitets- og udvekslingsprogrammer, efteruddannelse og internationale samarbejdsprojekter.

Derudover tilbyder det også Study Abroad-programmer i Barcelona, intensive akademiske sommerprogrammer kombineret med kulturelle og sociale aktiviteter og skræddersyede kurser til institutioner.

Social og faglig integration

UVic-UCC vedtager en praktisk undervisningsmetode, er åben og lydhør over for samfundets skiftende behov og spiller en aktiv rolle for at sikre tilfredsstillende professionel placering (på spansk) af kandidater.

Undervisning innovation

UVic-UCC har et uddannelsesinvesterings- og uddannelsescenter (CIFE) (på spansk) for at fremme livslang læring af universitetsundervisningspersonale, vejledning og udvikling af innovation for at forbedre undervisningskvaliteten.

Social og territoriel forpligtelse

UVic er et lokalt universitet, der er engageret i den økonomiske og sociale udvikling i den omkringliggende region og Catalonien (på spansk) gennem sin undervisning, forskning og videnoverføringsaktivitet, præget af et særskilt europæisk og internationalt kald.

Etisk kode

Ved UVic-UCC og Balmes University Foundation er den etiske adfærd baseret på tre værdier: individuel engagement, upartiskhed og videnskabelig sandhed. Universitetets etiske kodeks (på spansk) består af tolv generelle principper, der tager sigte på at øge folks opmærksomhed på behovet for etisk adfærd og deres ansvar som medlemmer af UVIC-UCC-samfundet og Balmes University Foundation.

Universitetet i Vic - Centrale universitet i Catalonien centre

 • Ph.d.-kollegium
 • Fakultet for Erhvervs- og Kommunikationsstudier
 • Fakultet for uddannelse, oversættelse og humaniora
 • Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Velfærd
 • Det Naturvidenskabelige Fakultet
 • Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Manresa (fødereret centrum)
 • Det medicinske fakultet (fødereret centrum)
 • Det Samfundsvidenskabelige Fakultet på Manresa (fødereret centrum)
 • BAU. Design College (tilknyttet center)
 • EADA, School for Management and Administration (tilknyttet center)
 • ESERP - Barcelona School of Business and Social Science (tilknyttet center)

Placeringer

 • Barcelona

  Via Augusta, 123, 08006, Barcelona

 • Vic

  Carrer de la Sagrada Família,7, 08500, Vic

  Spørgsmål