
Vinekspert University Extension Course: Smagning, service og parring
VARIGHED
5 Months
SPROG
Spanish
TEMPO
Fuldtid
ANSØGNINGSFRIST
20 Dec 2024
TIDLIGSTE STARTDATO
Anmod om den tidligste startdato
STUDIEAFGIFTER
EUR 820
STUDIEFORMAT
Blandet
Introduktion
Vin er det mest rentable produkt på en restaurant. I dag er der en bred vifte, som vi kan finde på et globalt marked, men også en stadig mere krævende og uddannet kundekreds.
På den måde er det essentielt at have et godt udvalg af kvalitetsvine på menuen og give råd om vigtigheden af at parre tilpasset og personligt til klientellet.
På dette kursus vil vi tale om vin, fra dens produktion til den bedste måde at smage den på og ledsage den for at forbedre dens nuancer.
Mål
- Studer og lær vinproduktion
- Få viden om videnskaben om vin, gær og alkoholiske gæringer
- Undersøg aromaer til smagsprøver
- Lær vinservice, temperaturer og vedligeholdelse
- Lær parringer og skab forskellige parringsmuligheder
- Studer ledelsen af en vingård
Indlæggelser
Læreplan
Blok I. Vindyrkning
- Emne 1. Vinstokken.
- Enhed 2. Terroirs betydning.
- Emne 3. Vinbrugszoner i Spanien og sorter.
- Emne 4. Grundlæggende begreber for vindyrkning
Blok II. Vingård og Vingård
- Emne 1. Indgang af druer i vingården og industrielle processer.
- Emne 2. Mikroorganisme og stofskifte. Videnskaben om vin.
- Emne 3. Uddybninger og typologi af vine
- Emne 4. Forældreskab
- Enhed 5. Lagerstyring.
- Enhed 6. Aromaernes oprindelse
Blok III. Service og restaurering
- Emne 1. Udvalg af Vine og Udarbejdelse af Bogstaver. Opbevaring og konservering.
- Emne 2. Service efter vintype.
- Emne 3. Typer af parringer.
- Emne 4. Omkostninger og rentabilitet af referencer
- Emne 5. Udarbejdelse af smageark
Blok Iv. Smagninger og parringer - personligt
- Enhed 1. Vin og sanserne.
- Emne 2. 5 Nationale Regioner
- Enhed 3. 5 Internationale regioner
The Wine Expert University Extension Course: Tasting, Service, and Pairing tilbyder en omfattende udforskning af vin viden og færdigheder, og det tildeler deltagere 10 ECTS-point efter vellykket afslutning.
Programresultat
Generelle kompetencer
- Eleverne får viden om alkoholisk gæring.
- Elevgruppen vil være i stand til at skrive beskrivelserne af vinene til menuen på en restaurant i henhold til deres organoleptiske smagning
Specifikke kompetencer
- Elevgruppen vil tilegne sig evnen til at lave et smageark.
- Eleverne får viden om vinens kemi.
- Eleverne vil tilegne sig viden om vinens aromaer og fejl.
- Eleverne vil være i stand til at skabe et parforhold til de forskellige vine, der studeres.
- De studerende vil tilegne sig viden om vinens protokol og betjening og vil kunne anvende dem i den gastronomiske virksomhed.