MasterPhDLawBachelorMBAHealthcareOnline
Keystone logo
Universidad Rey Juan Carlos Vinekspert University Extension Course: Smagning, service og parring
Universidad Rey Juan Carlos

Vinekspert University Extension Course: Smagning, service og parring

5 Months

Spanish

Fuldtid

20 Dec 2024

Anmod om den tidligste startdato

EUR 820

Blandet

Introduktion

Vin er det mest rentable produkt på en restaurant. I dag er der en bred vifte, som vi kan finde på et globalt marked, men også en stadig mere krævende og uddannet kundekreds.

På den måde er det essentielt at have et godt udvalg af kvalitetsvine på menuen og give råd om vigtigheden af at parre tilpasset og personligt til klientellet.

På dette kursus vil vi tale om vin, fra dens produktion til den bedste måde at smage den på og ledsage den for at forbedre dens nuancer.

Mål

  • Studer og lær vinproduktion
  • Få viden om videnskaben om vin, gær og alkoholiske gæringer
  • Undersøg aromaer til smagsprøver
  • Lær vinservice, temperaturer og vedligeholdelse
  • Lær parringer og skab forskellige parringsmuligheder
  • Studer ledelsen af en vingård

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål