MasterPhDLawBachelorMBAHealthcareOnline
Keystone logo
Universidad Rey Juan Carlos Universitetsudvidelseskursus Oprettelse af gastronomisk indhold til sociale netværk
Universidad Rey Juan Carlos

Universitetsudvidelseskursus Oprettelse af gastronomisk indhold til sociale netværk

Anmodning om varighed

Spanish

Fuldtid

Anmod om ansøgningsfrist

Anmod om den tidligste startdato

EUR 492

Blandet

Introduktion

I de senere år er sociale netværk blevet et udstillingsvindue for kokke, hotelejere, forretningsmænd og kommunikatører.

Ikke alene er de en effektiv måde at annoncere for en virksomhed på, men de er blevet en forretning i sig selv, da kvalitetsindhold kan vække interesse hos tusindvis af brugere, hvilket giver den tid, det tager at rejse hvert indlæg. , bliver det et rentabelt arbejde.

Sådan er det med mange influencers, som takket være deres indsats har formået at få et stort publikum takket være det audiovisuelle indhold, de genererer hver dag.

At drage fordel af disse typer værktøjer, som er tilgængelige for alle, er ekstremt vigtigt for en person eller virksomhed at have synlighed.

Denne kvalifikation vil vise, at ikke kun et godt fotografi er vigtigt. Stort set enhver bruger kan dele godt gastronomisk indhold med verden.

Det bliver udgivelsen som helhed, med korrekt fremstillede og redigerede billeder, tilføjet velskrevne tekster og organiseret indhold, som vil gøre en normal beretning til en beretning om reference og prestige.

Dette kursus vil give viden om, hvordan man designer kvalitetsprogrammering, gør gastronomisk indhold rentabelt og lærer nøglerne til at optage eller fotografere gastronomi.

Mål

  • Lær at redigere og lave indhold til sociale netværk.
  • Mestre videoredigeringsopskrifter.
  • Lær tasterne til at styre lys, kamerafokus og eksponeringstider.
  • Lær at skrive opskrifter og skriftligt indhold.
  • Undersøg vigtigheden af specialiseret journalistik i gastronomi.
  • Lær nøglerne til at producere indhold til sociale netværk.
  • Lær at designe et fotografisæt og aktuelle visuelle belægninger.

Indlæggelser

Læreplan

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål