Keystone logo
Universidad de La Sabana - International Center for Foreign Languages and Cultures

Universidad de La Sabana - International Center for Foreign Languages and Cultures

Universidad de La Sabana - International Center for Foreign Languages and Cultures

Introduktion

128669_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

Department of Foreign Sprog and Cultures tilbyder et spansk program af høj kvalitet til det internationale samfund og udlændinge, der bor i Colombia. Undervisningen gennemføres på universitetsområdet i et akademisk, sikkert og fremragende servicemiljø.

Skolestuderende, universitetsstuderende, universitetsstuderende, unge, voksne, fagfolk og ledere vil finde vores kurser deres bedste mulighed for at forbedre kommunikative kompetencer på sproget og få mulighed for at lære om den colombianske og latinamerikanske kultur.

Alle spanske kurser suppleres med et stort udvalg af kulturelle aktiviteter og ekstracurricular kurser, der beriger oplevelsen. Deltagerne tilbydes også fleksibilitet i antallet af uger, de ønsker at studere og startdato for kurset. Klasser starter hver uge i mandags.

Lær spansk med os. Bliv forelsket i Colombia og dens kultur.

Om vores kurser

Du vil arbejde på de 4 sproglige færdigheder: skrivning, tale, læsning og lytning (du vil øve hele tiden nyt ordforråd og grammatik). Vi vil give dig klasseledere, så du behøver ikke købe ekstra materiale. du skal bare have en ordbog.

Vores kurser er meget fleksible, du kan vælge hvor mange uger du skal studere og hvornår du skal starte. Klasser starter hver mandag, så du kan vælge datoen for at starte dit kursus.

Vi har forskellige kurser, som du kan vælge imellem:

  • Generel spansk kursus (15 timers spanskundervisning pr. Uge)
  • Intensiv spansk kursus (20 timers spanskundervisning pr. Uge)
  • General Spanish Course frivilligt arbejde
  • En på en lektion

priserne

Omkostningerne varierer afhængigt af antallet af uger, du studerer hos os, og hvilken type du selvfølgelig tager.

Du kan deltage i nogle af de kurser, som Universidad de La Sabana har for sine studerende. Fortæl os hvilke emner du er interesseret i, så vi kan finde dig et kursus. Dette kursus har ikke karakterer, det er kun til deltagelse, og det indebærer ikke en ekstra omkostning.

* Dette gælder kun for studerende, der opholder sig 2 måneder eller mere.

En gang om ugen planlægger vi valgfrie kulturelle aktiviteter, som f.eks. At besøge museer, naturparker, Bogotas centrum, restauranter, blandt andre. * Kun nogle aktiviteter er inkluderet i prisen.

En gang om ugen gives latinamerikanske dansekurser. Ingen ekstra omkostninger til denne aktivitet.

128658_rsz_eliott-reyna-jcepn62owl4-unsplash.jpg

Beliggenhed

Universitetet ligger i Chía, kun 7 kilometer fra Bogotá. Det har en smuk campus med fremragende faciliteter.

I La Sabana er der et stort akademisk miljø og mange forskellige aktiviteter at gøre. Derudover er Bogotá en kosmopolitisk by, der giver besøgende mange muligheder for underholdning, sport, natteliv, restauranter og aktiviteter.

Hvordan tilmelder jeg mig nu?

1. Udfyld registreringsskemaet vedhæftet.

2. Tag placeringstesten (Via Skype eller på stedet). Vi skal planlægge et interview på skype for at bestemme dit spanske niveau, det tager 15 minutter. Lad os vide, hvilken dag der virker bedst for dig.

3. Udbetale kurset (antallet af uger du har valgt). I tilfælde af at du allerede har startet programmet og beslutter at øge antallet af uger, vil prisen pr. Uge blive billigere.

Betaling kan ske ved:

Bankoverførsel: Spørg efter de koder på universitetet, som du kan foretage betalingen i din foretrukne bank i dit land. Denne betaling er kun for USD

At betale i colombianske pesos kan du:

1. Depositum i enhver bank Bancolombia i Colombia

2. Kontant eller kreditkort på universitetet

Når du har foretaget betalingen, skal du sende en kopi til min e-mail, og jeg vil sende dig acceptbrevet og universitetets certifikat til dit Visa, hvis det er nødvendigt. Send os også en kopi af dit pas.

4. Har en PIP (Entry og Permanence Permit) eller Student Visa.

Hvis du vil bo i Colombia i mindre end 3 måneder, og du er bosiddende i et land, der ikke har brug for turistvisum til at besøge Colombia. Skriv venligst acceptbrevet og vis det til indvandringsofficer på El Dorado lufthavn i Bogota; Du får PIP 5-stempelet i dit pas, hvilket betyder "Entry and Permanence Permit" og bruges til folk, der skal lave korte kurser. Disse to muligheder giver dig mulighed for at studere i Colombia.

5. Har en forsikrings- og ulykkespolitik med international dækning og tilgængelig for det tidspunkt, du planlægger at blive i landet og sende en scannet kopi til denne email: [email protected]

112174_WhatsApp-Image-2019-01-16-at-12.34.35-PM-1.jpg

Placeringer

  • Chía

    Campus del Puente del Común, Km. 7, Autopista Norte de Bogotá. Chía, Cundinamarca, Colombia., , Chía

Spørgsmål