Keystone logo
Universidad Austral

Universidad Austral

Universidad Austral

Introduktion

Hvem vi er

Vi er et universitet

Som universitetsinstitution foreslår vi at tjene samfundet gennem søgen efter sandhed i alle dens dimensioner gennem udvikling og transmission af viden med en universel vision.

Dette brede perspektiv på virkeligheden får os til at åbne os for andre og til at fremme den tværfaglige ånd, der er karakteristisk for universitetsarbejde, og et arbejdsmiljø, der favoriserer indbyrdes forhold mellem mennesker.

Dag for dag bygger vi et samfund bestående af akademikere, fagfolk, studerende og kandidater inden for en ramme om intellektuel frihed, ansvar, kulturel mangfoldighed og respekt for den anden; hvor mange mennesker, der tænker anderledes, sætter deres viden på prøve for at generere ideer, som har potentialet til hurtigt at nå samfundet.

I centrum for vores universitetsmission er personen som afslutningen på al vores undervisning, forskning, overførsel, medicinsk assistance og universitetsudvidelsesaktiviteter.

Vores humanistiske vision fører os til at fokusere på træning i dyder med en professionel og social forstand; dyder som ærlighed, venskab, industri, indsats og det permanente ønske om at lære.

På denne måde stræber vi efter det personlige talent for medlemmerne af vores samfund at blive ledsaget af intellektuel, social og offentlig ledelse for at foreslå et mere menneskeligt bidrag, der forvandler samfundet. Vi fremmer fælles arbejde mellem universitetet og de forskellige aktører i samfundet på lokalt og internationalt niveau og skaber et miljø, der konstant lærer og bidrager.

145468_pexels-photo-3762800.jpeg

Med kristen identitet

Vores kristne identitet opfordrer os til at identificere os med den kærlighed, som Jesus lærer os i evangeliet, og med den frihed, som han selv har givet os. Fra dette perspektiv søger vi harmoni mellem tro og fornuft og svarer på de konkrete problemer i verden i dag.

Vi forstår hver persons værdighed i henhold til deres transcendente skæbne i livet. Af denne grund tilbyder vi kristne dannelsesaktiviteter, der nærer menneskers åndelige dimension i et klima med personlig frihed og respekt for mennesker med forskellige trosretninger. Vi tilskynder evnen til at bede om tilgivelse, når vi laver fejl og tilgive andre, idet vi ved, hvordan vi skal forstå og placere os selv i stedet for den anden. Vi forsøger at skabe en kultur for møder ved at åbne os for andres problemer og ønsker. Vi resonnerer sammen med dem, der tænker anderledes, for at skabe en frugtbar dialog mellem os alle.

Vi fremmer solidaritet gennem frivilligt arbejde blandt befolkningen i vores universitetssamfund for på en særlig måde at hjælpe dem, der er i sårbare situationer.

Vi fremmer menneskerettigheder som blandt andet liv, sundhed, uddannelse, familie, social retfærdighed, omsorg for miljøet og søgen efter det fælles bedste; altid i et inkluderende miljø, hvor folks idealer respekteres.

Inspireret af Saint Josemaría

Saint Josemaría inspirerede oprettelsen af Universidad Austral . Han opfordrede os til, at universiteterne lever op til alle menneskers behov og er et område med udveksling og forståelse, der danner borgere, der er villige til at opbygge et mere retfærdigt samfund.

Med den samme oprindelige impuls hjælper Opus Dei i dag universitetet med at indarbejde kristne principper i undervisningen, i dets indhold og endda i måden at styre universitetet på.

Et af de vigtigste budskaber, som Opus Dei fremmer, er at berige meningen med livet ved at finde Gud i det daglige arbejde og stille ham til tjeneste for andre.

145470_pexels-photo-5676744.jpeg
Ivan Samkov / pexels

Mission og Vision

mission

Universidad Austral har til hensigt at tjene samfundet gennem søgen efter sandhed gennem udvikling og transmission af viden, træning i dyder og pleje af hver person i henhold til deres overskydende skæbne, udøver intellektuel, professionel og social ledelse. og offentligt.

udsigt

Vi stræber efter at blive benchmarks for vores videnskabelige, uddannelsesmæssige og overførselsbidrag inden for de discipliner, der har størst indflydelse på folks udvikling og fremmer tværfaglighed og en bred appel i samfundet.

Rangordninger og akkrediteringer

QS University Rankings

Universidad Austral er positioneret som det første argentinske universitet for privat ledelse i Latinamerika, det tredje universitet i Argentina og det første for privat ledelse i QS Latin American University Rankings 2021. Derudover er Universidad Austral det første inden for beskæftigelsesegnethed i QS World University Rankings.

 • # 1 i privat ledelse i Argentina i Latinamerika (QS Latin American University Rankings)
 • # 1 i Argentina i beskæftigelsesegnethed (QS Graduate Employability Rankings)

145455_ranking-universidades-Universidad-Austral.png

IAE Business School

IAE Business School fra Universidad Austral har den tredobbelte krone, et udtryk, der bruges inden for handelshøjskoler, når et universitet opnår de tre vigtigste internationale akkrediteringer i lederuddannelsen, en skelnen, som kun 0,5% af verdens skoler:

 • Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)
 • Association of MBAs (AMBA)
 • Det europæiske kvalitetsforbedringssystem (EQUIS)

145460_ASCSB-Equis-AssociationofMBAs.png

På placeringen er IAE placeret blandt de bedste handelshøjskoler i Argentina og Latinamerika.

 • # 1 i Argentina: Financial Times (Executive Education); America Economics (Masters); Åbning
 • # 1 Privat ledelse i Argentina Eduniversal Business School Ranking 2019
 • # 2 i Argentina: QS Global MBA Rankings
 • # 7 i Latinamerika: QS Global MBA Rankings

145458_IAEBusinessSchool.png

Erhvervsvidenskabeligt Fakultet (Agribusiness Center)

Master i agribusiness ved det fakultet for forretningsvidenskab ved Universidad Austral er på verdenspodiet af de tre bedste Agribusiness MBA'er i verden og er den bedst positionerede i Latinamerika. Eduniversals placering er den mest prestigefyldte i denne kategori.

 • Eduniversal: nr. 2 i verdens MBA Agri-Business og nr. 1 i Latinamerika.


145459_eduniversal.png

lovskole

I henhold til den seneste opdatering af QS World University Rankings efter emne er Universidad Austral ranket 2. i Argentina og 1. i privat ledelse inden for lovområdet.

145462_ranking-universidades-Universidad-Australbysubject.png

Austral University Hospital

Universidad Austral Hospital er det første hospital i Argentina og et af de første i verden, der opnår den højeste certificering i kategorien "Academic Hospital" fra Joint Commission International. Derudover er det det første hospital i Argentina, der igen anerkender hos Joint Commission International.

145465_jointcomissioninternational.png

América Economía: # 10 af den eneste placering af hospitaler og klinikker i Latinamerika.

145466_America.png

Bedste internationale hospital i Argentina i 2016, International Healthcare Commission.

145467_InternationalHealthcareComission.png

Placeringer

 • Pilar

  Mariano Acosta 1611 (B1629WWA) Derqui, Pilar, Provincia de Buenos Aires, , Pilar

  • Rosario

   Paraguay 1950 (S2000FZF) Rosario, Santa Fe, , Rosario

   • Rosario

    Paraguay 1950 (S2000FZF) Rosario, Santa Fe, , Rosario

    Spørgsmål