
Master i ny madtænkning
Pollentia, Italien
VARIGHED
1 Years
SPROG
Engelsk
TEMPO
Fuldtid
ANSØGNINGSFRIST
16 Jun 2025
TIDLIGSTE STARTDATO
21 Oct 2025
STUDIEAFGIFTER
EUR 16.500 / per course
STUDIEFORMAT
På campus
Introduktion
Din indgang til madkreativitet, kunst og kuration
Dette kursus er designet til at antænde inspiration og vække nysgerrighed og nære sindene til at revolutionere den gastronomiske sektor. Vores innovative læseplan kombinerer kritisk tænkning og kreativitet , og ruster kandidater til at udmærke sig i forskellige gastronomiske miljøer . Uanset om det er fødevarevirksomheder, gourmetsteder, restauranter eller organisationer, finder vores kandidater deres niche ved at bruge deres kreative evner og originalitet .
Udvid dine gastronomiske horisonter gennem globale madmøder
Vores kandidatuddannelse sikrer en holistisk læringsoplevelse, der går ud over et klasseværelses grænser. Deltag i fordybende studierejser sammenflettet med læseplanen for at få førstehåndserfaring af verdens forskelligartede madkulturer . Disse oplevelser giver dyb indsigt og fremmer en autentisk forståelse af global gastronomi , hvilket øger dybden af din gastronomiske innovation .
Skulptur af unikke og oplysende madoplevelser
Vores studerende bliver guidet til at væve fortællingerne om madoplevelser, der sømløst blander videnskabelig viden om stofskifte, sundhed, nye fødevarekoncepter og etik. Denne karakteristiske tilgang klæder vores elever på til at kurere sunde madoplevelser , hvilket forstærker samtalen omkring mad i samfundet .
Galleri
Stipendier og finansiering
Italienske studerende
Antal gebyrfritagelser | Gebyrfritagelsesbeløb i euro | Indkomst (ISEE) og ejendom (ISPE) for indsendelse af stipendieansøgningen i euro | |
ISEE (indkomst) | ISPE (ejendom) | ||
1 | € 15.500 (samlet gebyrfritagelse) plus studieboliger og frokost kl Akademiske tabeller | ≤ 26.306 | ≤ 57.188 |
3 | 10.000 | ≤ 36.600 | ≤ 76.200 |
5 | 5.000 | ≤ 42.800 | ≤ 78.000 |
Ikke-italienske studerende
Hvem kan søge om legatet | Antal gebyrfritagelser | Gebyrfritagelsesbeløb i euro | Indkomst (ISEE) og ejendom (ISPE) for indsendelse af stipendieansøgningen i euro | |
ISEE (indkomst) | ISPE (ejendom) | |||
Ikke-italiensk borgere fra lavt indkomstlande eller nederst i midten indkomst eller højere mellemindkomst lande iflg til Verdensbanken | 5 | € 15.500 (samlet gebyrfritagelse) plus studieboliger og frokost kl Akademiske tabeller | ≤ 26.306 | ≤ 57.188 |
Alle ikke-italienske borgere | 5 | 10.000 | ≤ 36.600 | ≤ 76.200 |
Alle ikke-italienske borgere | 2 | 5.000 | ≤ 42.800 | ≤ 78.000 |
Studerende kan ansøge, hvis:
- de har ansøgt under den første eller anden optagelsessession (marts eller maj 2024)
- er blevet optaget på det første år af gradskurset for 2024/2025 ay med en minimum adgangsscore på 70/100
- deres ISEE (indkomst)/ISPE (ejendom) beløb overstiger ikke grænserne angivet i tabellen
Ansøgningsfrist for stipendier: 21. maj 2024
Siden 2004 har mere end 260 studerende fra 40 lande nydt godt af de stipendier, der tilbydes af University of Gastronomic Sciences.
I årenes løb har UNISG investeret over 9,5 millioner euro i stipendier, en indsats, der understreger universitetets forpligtelse til at placere værdierne for fortjeneste og retten til uddannelse før de studerendes geografiske oprindelse, sociale udvinding og økonomiske muligheder.
Virksomheder, organisationer og fonde har bidraget med over €3 millioner til fonden og investeret i uddannelsen af en ny generation af gastronomer, som kan spille en aktiv, ledende rolle i den lokale udvikling af deres hjemlande og skabe kulturelle og politiske forandringer gennem mad.
Læreplan
Kanalér din kreativitet gennem mad
Gå ind i maddesignets fængslende univers med vores program. Vi giver dig et miljø, der muliggør en dyb forståelse af konceptuelt maddesign, hvilket åbner muligheder for kreativ og kunstnerisk udforskning . Når du udnytter mad som et centralt medie til kunstnerisk udtryk, vil du forstå den vitale rolle af performancekunst og sanseoplevelser .
Vores tværfaglige tilgang omfatter emner som:
- Kuration af fødevarespørgsmål og kulturpolitik
- Kuration, nye fødevarer og etik
- Haptisk smag og økologisk æstetik
- Parasitisk ontologi: mad og filosofi
- Socialøkonomi og magtforhold
- Food Publishing
- Kreativ madskrivning
- Food Design + Food Design Research Studio
- Kunsten at fouragere
Forstå mad ud over dens smag
Vores omfattende læseplan tilbyder en dyb forståelse af madfortællinger, der kombinerer aspekter af madfotografering og udgivelse med kulturelle og politiske elementer af mad . Kurset udstyrer dig med værktøjerne til at udtrykke tankevækkende madfortællinger i madmediernes verden.
Programresultat
Ignite Innovation. Led forandringen.
Vores kandidater, styrket med omfattende evner inden for event management , kreativ skrivning og kunstkuration , har påbegyndt en givende karriere som eventkoordinatorer , kreative indholdsskabere og kunstkuratorer i fødevareindustrien .