Italian Students
Antal gebyrfritagelser | Gebyrfritagelsesbeløb i euro | Indkomst (ISEE) og ejendom (ISPE) for indsendelse af stipendieansøgningen i euro | |
ISEE (indkomst) | ISPE (ejendom) | ||
1 | € 15.500 (samlet gebyrfritagelse) plus studieboliger og frokost kl Akademiske tabeller | ≤ 26.306 | ≤ 57.188 |
3 | 10.000 | ≤ 36.600 | ≤ 76.200 |
5 | 5.000 | ≤ 42.800 | ≤ 78.000 |
Ikke-italienske studerende
Hvem kan søge om legatet | Antal gebyrfritagelser | Gebyrfritagelsesbeløb i euro | Indkomst (ISEE) og ejendom (ISPE) for indsendelse af stipendieansøgningen i euro | |
ISEE (indkomst) | ISPE (ejendom) | |||
Ikke-italiensk borgere fra lavt indkomstlande eller nederst i midten indkomst eller højere mellemindkomst lande iflg til Verdensbanken | 5 | € 15.500 (samlet gebyrfritagelse) plus studieboliger og frokost kl Akademiske tabeller | ≤ 26.306 | ≤ 57.188 |
Alle ikke-italienske borgere | 5 | 10.000 | ≤ 36.600 | ≤ 76.200 |
Alle ikke-italienske borgere | 2 | 5.000 | ≤ 42.800 | ≤ 78.000 |
Studerende kan ansøge, hvis:
- de har ansøgt under den første eller anden optagelsessession (marts eller maj 2024)
- er blevet optaget på det første år af gradskurset for 2024/2025 ay med en minimum adgangsscore på 70/100
- deres ISEE (indkomst)/ISPE (ejendom) beløb overstiger ikke grænserne angivet i tabellen
Ansøgningsfrist for stipendier: 21. maj 2024
Siden 2004 har mere end 260 studerende fra 40 lande nydt godt af de stipendier, der tilbydes af University of Gastronomic Sciences.
Over the years UNISG has invested over 9.5 million euros in scholarships, an effort that underlines the university’s commitment to placing the values of Merit and the Right to Education before geographical origin, social extraction, and economic possibilities of the students.
Businesses, organizations, and foundations have contributed over €3 million to the fund, investing in the education of a new generation of Gastronomes who can play an active, leading role in the local development of their home countries and bring about cultural and political change through food.