Keystone logo
Tufts University - School of Engineering

Tufts University - School of Engineering

Tufts University - School of Engineering

Introduktion

Om Tufts School of Engineering

Tufts 'ingeniøruddannelser udfordrer de traditionelle grænser for akademiske discipliner, forskning og roller for ingeniører i vores stadig mere sammenhængende globale samfund. Hver dag udvikler Tufts forskere nye værktøjer til forbedring af medicinsk diagnose og behandling; nye materialer til en grønnere fremtid; smartere og mere magtfulde computere; og innovative måder at uddanne morgendagens ingeniører på.Kandidatuddannelser i seks akademiske afdelinger samt MS i Engineering Management, der tilbydes gennem Tufts Gordon Institute, giver ingeniørstuderende den rigtige blanding af specialisering og tværfaglig udforskning.

akademikere

Tufts graduate programmer tilbyder en exceptionel akademisk oplevelse, kendetegnet ved tætte fakultet interaktioner, der vil drive dig fra kandidatstudiet til din karriere. Med en række programmer inden for kunst og naturvidenskab kombinerer Tufts ressourcerne fra en forskningsintensiv institution med en støttende kollegial atmosfære.Gradsprogrammer omfatter:

 • Ph.d.-programmer
 • Kandidatuddannelser
 • Certifikatprogrammer

Ph.d.-studerende og postdocstipendiater bidrager til at skabe og distribuere viden som enkeltpersoner og som vitale medlemmer af forskningshold. Her får du mulighed for at undervise og mentorere nogle af de lyseste undervisere i landet, der tjener som nøgleundervisning og læringspartnere med fakultet.

Campus funktioner

Campus Life

Graduate student liv er fyldt med mange belønninger og lejlighedsvise udfordringer. Når du forfølger din avancerede grad, vil du lære at afbalancere de konkurrerende krav om stipendium og liv ud over klasseværelset.På Tufts tilbyder vi mange muligheder for at blive involveret i vores universitetssamfund. Vi opfordrer dig til at udforske de tilbud, der er tilgængelige for dig, og at blive vidende om de faciliteter, tjenester og ressourcer, der er her for at støtte dig.

  Placeringer

  • Medford

   200 College Ave, Medford, MA 02155, USA, 02155, Medford

   • Somerville

    200 College Ave, Medford, 02155, Somerville

    • Medford

     College Avenue, 200, 02155, Medford

     Spørgsmål