Keystone logo
© The Sheffield College
The Sheffield College

The Sheffield College

The Sheffield College

Introduktion

Vi er en af ​​de største videregående uddannelser i Storbritannien, der tilbyder et spændende udvalg af engelsk og mange andre fuldtids akademiske og erhvervsrettede kurser for internationale studerende. Vi tilbyder også kurser på universitetsniveau inden for en række forskellige områder. Hvert år studerer hundredvis af studerende fra over 40 lande hos os og vælger fra vores enorme udvalg af kurser. Vi har et stærkt og troværdigt ry. Vi har et fantastisk netværk af værtsfamilier, som hvert år byder internationale studerende velkommen i deres hjem.

Hvorfor vælge Sheffield?

Sheffield er South Yorkshires hovedstad, hvor byen møder Peak District - vores nationalpark. Sheffield er et fantastisk sted at udforske naturen og er den grønneste by i Storbritannien; tilbyder en betagende udsigt og fantastiske muligheder for cykling, gåture og dyreliv.

Fantastisk værdi for pengene, Sheffield er vurderet af de nationale aviser som Storbritanniens skjulte perle og bedste værdi for en ferie. Byen er kendt for sit fantastiske udvalg af restauranter og spisesteder; fra hyggelige italienere, burritoboder, fantasifulde burgerbarer, skæve caféer, delikatessebagerier, tyrkiske grillretter og det fjernøstlige køkken.

Sheffield har en rig kulturarv, fra musik og teater til kunsthåndværk og bestik. Se livemusik på ikoniske spillesteder såsom The Leadmill, eller tjek nogle stigende stjerner på lokale spillesteder og vores helt egen musikfestival, Tramlines. Der er altid noget at se i Showroom, Sheffields uafhængige biograf, eller se et teaterstykke i Sheffield Theatres. Der er også levende historiske museer, kunstgallerier, håndværksmesser og industrielle værksteder at nyde!

En af de ting, vi er mest berømte for her i Sheffield, er vores sportslige ekspertise. Vi har to store fodboldhold - Sheffield United og Sheffield Wednesday - plus vi har fostret nogle af Storbritanniens bedste sportstalenter; herunder syvkamp Jessica Ennis-Hill; golfmesteren Danny Willet og Premier League-fodboldspilleren Kyle Walker.

Sheffield har en glimrende beliggenhed for at besøge andre byer i hele Storbritannien, med Manchester, Leeds, York og Nottingham alle inden for en times kørsel; og større byer som London, Edinburgh og Glasgow let tilgængelige med tog.

Studenterklæringer

Why study at The Sheffield College</p>

På Sheffield College er vi stolte af vores stærke relationer til internationale studerende og skoler fra hele verden.

Our teaching staff all have a wealth of experience both as academics and from working in their industries, so you can feel confident that you're always being taught the most relevant information for your chosen subject.

Hver af vores fire campusser har sin egen unikke identitet og følelse, men en ting, der er fælles på alle vores websteder, er den venlige og imødekommende atmosfære, som Sheffield er berømt for.

Sheffield is home to over 60,000 students and many of them maintain a connection with the city for life, something that we hope will be true for our international students as well!

Campusliv og faciliteter

På Sheffield College arbejder vi for at sikre, at enhver studerendes ophold er så givende og behageligt som muligt - det inkluderer at bo i en bolig, der er komfortabel, behagelig og sikker.

Hvor kan jeg bo?

Mens du studerer i Sheffield, kan du vælge mellem en række forskellige boligstile for at finde den, der passer dig bedst. Typisk er disse arrangementer enten et homestay med en lokal husstand eller privat lejet studiebolig.

At bo hos en værtsfamilie

De fleste af vores internationale studerende vælger at bo hos en lokal familie - kendt som et homestay - når de først kommer til Sheffield, da dette giver dem mulighed for at lære mere om byen og den britiske livsstil, samt en chance for at praktisere deres Engelsk.

Studerende, der vælger at bo i hjemmet, vil have deres soveværelse og vil nogle gange dele et badeværelse med værtsfamilien.

Når du bor i en privat indkvartering, er der to muligheder:

Halvpension (160 £ pr. uge)

 • Bed
 • Breakfast
 • Aftensmad
 • Alle måltider i weekenden

Helpension (180 £ pr. uge)

 • Bed
 • Breakfast
 • Frokost (normalt en madpakke, du tager med på college)
 • Aftensmad
 • Alle måltider i weekenden

Sheffield College møder alle værtsfamilier, før elever flytter ind, og informerer dem om, hvad der forventes af dem, når de er vært for en studerende.

Det internationale kontor vil arrangere indkvartering for dig inden du ankommer til Sheffield. Du skal udfylde en boligformular, når du søger et kursus, og sende den til det internationale kontor.

Lejet bolig

Hvis homestay-indkvartering ikke er noget for dig, er der mange muligheder for selvstændig bolig til rådighed for studerende (ikke egnet for studerende under 18 år).

 • Studenterovernatning med selvforplejning
 • Studenterhjem

I denne boligtype lejer studerende normalt et værelse i et fælleshus eller lejlighed med fælles køkken/badeværelser, og du forventes at arrangere dine måltider/mad. Du kan leje direkte hos en privat udlejer eller gennem et studieboligbureau.

Der er adskillige studiebureauer i Sheffield (såsom Unite Students) med indkvartering forskellige steder i byen.

Please note:

 • Hvis du beslutter dig for at leje privat (uanset om det er gennem en udlejer eller et bureau), vil du være ansvarlig for at arrangere og betale for din bolig under dit ophold i Sheffield
 • Kontrakter om ophold i lejeboliger er normalt minimum seks måneder, eller mere almindeligt for hele det akademiske år (10 måneder)
 • Du kan blive bedt om at betale et depositum/leje på forhånd for at sikre din bolig

Placeringer

 • Sheffield

  City Campus, Granville Road, S2 2RL, Sheffield

Spørgsmål