Keystone logo
© The University of Fredericton
Toronto International College

Toronto International College

Toronto International College

Introduktion

Velkommen til TIC High School, et af de mest praktiske prestigefyldte universitetsforberedende gymnasier i Canada!

Vi er en Advanced Placement (AP) Private School med mange oplevelser uden for klasseværelset, løbende vejledning og lektioner fra det 21. århundrede.

Vi er meget glade for at møde dig for at planlægge din vej til stigende succes!

Toronto er Canadas største by

Toronto International College (TIC), etableret i 2003, har til formål at imødekomme behovene og kravene fra studerende fra Canada og over hele kloden. Vi henvender os til studerende, der kræver individuel opmærksomhed og/eller studerende, der ønsker at forfølge intens forberedelse til optagelse på prestigefyldte canadiske universiteter og gymnasier.

TIC er en unik forberedende skole for studerende, der ønsker at afslutte deres gymnasiale uddannelse, forbedre deres engelskkundskaber og/eller være forberedt akademisk, kulturelt og sprogligt til universitet eller college.

Vi tilbyder en læreplan i Ontario Ministry of Education i et intensivt, struktureret læringsmiljø; især for internationale studerende. Vores studerende er klar til at ansøge om og med succes overgå til post -sekundære institutioner i Canada.

Evaluering

Studenters faglige evaluering er baseret på en kombination af kontinuerlig vurdering af kursusarbejde, såsom essays, projekter, test og opgaver, som udgør 70% af den samlede kursuskarakter. En afsluttende eksamen i slutningen af hvert modul tegner sig for 30% af den samlede karakterkarakter.

Afgangskrav

Ontario Ministry of Education curriculum er rangeret 4. samlet globalt. Ontario Secondary School Diploma (OSSD) kræver gennemførelse af 30 kursuspoeng, Ontario Secondary School Literacy Test (OSSLT) eller

Ontario Secondary School Literacy Course (OSSLC) og 40 timers samfundstjeneste.

Indlæggelser

 • Trin 1

Udfyld den vedhæftede ansøgningsformular for internationale studerende. Der er ingen frist, da ansøgninger behandles i løbet af året. Du rådes dog til at ansøge i god tid, da der kan være forsinkelser, når du ansøger om en canadisk studietilladelse.

 • Trin 2

Send din udfyldte International Student Application Form med al understøttende dokumentation og det påkrævede ansøgningsgebyr til Admissions Office.

Understøttende dokumentation omfatter:

 1. Bevis på engelsk sprogfærdighed (TOEFL eller enhver anden internationalt anerkendt engelsk test)
 2. Akademiske udskrifter for tidligere skoler, du havde gået på
 3. CV (hvis du har erhvervserfaring)
 • Trin 3

Vi vil vurdere din ansøgning: baseret på dine akademiske kvalifikationer og engelske sprogkundskaber for dit valgte studieprogram.

 • Trin 4

Vi bekræfter modtagelsen af din ansøgning. Hvis din ansøgning bliver godkendt, opretter vi en pakke til dig, som indeholder følgende:

 1. Korrespondance med angivelse af uddannelsen, du er blevet optaget på, og uddannelsens startdato. Vi vil angive eventuelle betingelser, der skal være opfyldt, før tilmeldingen kan bekræftes.
 2. En faktura for studieafgifter og andre gebyrer.
 3. Studenterserviceoplysninger, herunder sygesikring, bolig osv.
 • Trin 5

For at acceptere tilbuddet om en placering i et af vores programmer vil det være nødvendigt at betale studieafgifter og andre skyldige gebyrer. Dette vil inkludere registreringsgebyret og undervisning, normalt for det første akademiske år. Betaling af det skyldige beløb skal ske i canadiske dollars til kollegiet efter eget valg via bankcheck, postanvisning eller T/T bankoverførsel. Efter modtagelse af dine studieafgifter sender vi dig det officielle acceptbrev og en kvittering for studieafgift eller indbetalingskvittering for studieafgift, som er nødvendige for at ansøge om det midlertidige opholdsvisum og studietilladelse.

 • Trin 6

Ansøg om dit midlertidige opholdsvisum og studietilladelse på den relevante canadiske ambassade, højkommission eller konsulat i dit land. Behandlingstiden vil variere, og det er bedst at ansøge hurtigst muligt. De vigtigste krav til det midlertidige opholdsvisum og studietilladelse er:

 1. Udfyldt skema: Ansøgning om studietilladelse
 2. Acceptbevis (Dette er det originale acceptbrev udstedt af det kollegium, du har til hensigt at tilmelde dig)
 3. Identitetsbevis (et gyldigt pas og fire ekstra fotos i passtørrelse)
 4. Bevis for økonomisk støtte (Du skal kunne bevise, at du vil være i stand til at forsørge dig selv økonomisk, mens du er i Canada)
 5. En medicinsk vurdering som krævet af reglerne for visse lande.

Præcise detaljer vedrørende midlertidige: Residentvisum og studietilladelser kan fås fra den nærmeste canadiske diplomatiske mission.

 • Trin 7

Efter din ansøgning om et midlertidigt opholdsvisum og en studietilladelse er blevet godkendt af den canadiske ambassade, er du klar til at planlægge din flytning til Canada. Studenterservicekoordinatorerne på kollegiet, som havde accepteret, at du er i stand til at hjælpe dig med denne overgang og hjælper gerne med alle detaljer om din flytning.

 • Trin 8

Når du rejser ind i Canada skal du:

 1. Tilfredsstil en immigrationsofficer, at du vil forlade Canada ved afslutningen af dine studier
 2. Er blevet accepteret af det kollegium, du har søgt om optagelse
 3. Bevis, at du har penge nok under dit ophold i Canada til at betale for studieafgifter, leveomkostninger for dig selv og medfølgende familiemedlemmer og returtransport for dig selv og medfølgende familiemedlemmer.
 • Trin 9

Velkommen til Canada!! Bienvenue au Canada!! Du skal kontakte kollegiet og tilmelde dig dit semester, efter du ankommer til Toronto.

Stipendier og finansiering

Ranglister

Placeringer

 • Toronto

  Victoria Park Avenue,3550, M2H 2N5, Toronto

  Spørgsmål