Keystone logo
Toronto Film School

Toronto Film School

Toronto Film School

Introduktion

175018_174769_171982_button_read-more-on-the-institutions-website2.png

Om Toronto Film School

Uanset om dine ambitioner er inden for film, design, videospil eller mode, er Toronto Film School , hvor du vil finde et kreativt fællesskab, prisvindende instruktører og et netværk af jævnaldrende til at drive dig ind i den karriere, du drømmer om. Skolen tilbyder programmer som filmproduktion , skuespil , videospildesign og mange flere.

Hvad sætter Toronto Film School Apart?

Industri fagfolk

Du vil blive mentoriseret af en række prisbelønnede og efterspurgte filmskabere, producenter, filmografer, mode designere, videospil designere og aktive branchefolk. Vores instruktører giver dig den nyeste industriindsigt og bedste praksis samt spændende netværksmuligheder.

Krydssamarbejde

På Toronto Film School kan du samarbejde med studerende fra tværs kreative programmer. Du udvikler også uvurderlige faglige relationer og tværindustrielle netværk, som vil hjælpe med at åbne døre for karriere i hele mode- og underholdningsindustrien.

Vores elever vinder priser

På Toronto Film School omgiver de ligesindede elever, der deler din passion for kreative kunst. De mange præmier, som disse elever vandt af prestigefyldte organer, såsom Festival de CANNES og Thea Awards, er et testamente for deres hårde arbejde og dedikation til deres håndværk. Som studerende på Toronto Film School kan du oprette forbindelse til disse studerende og lære af erfarne instruktører.

Real-verden uddannelse

Toronto Film School er kendt for at forme prisbelønnede kandidater, der fortsætter med at blive branchens ledere og udmærker sig i deres valgte område. Dette skyldes, at vores kandidater forlader skolen med praktiske evner, færdighederne til at fremme sig selv og en velafrundet portefølje.

Pathway

Toronto Film School forstår dine nuværende og fremtidige karriere krav. Gennem vores artikulationsaftale med Yorkville University kan du spore din vej til en bachelorgrad i erhvervslivet for at få de erhvervskompetencer, der kræves for at fremme din kreative karriere.

Små klassestørrelser

I små klasser får du mulighed for at nå dit fulde potentiale med en-til-en instruktion og vejledning. Du vil også have det rette samarbejdsmiljø for at opbygge relationer med klassekammerater og netværk med studerende på tværs af kreative programmer.

Campus funktioner

Førsteklasses beliggenhed på campus

Med 4 campusser i Toronto kan de studerende fordybe sig fuldt ud i byen.

  Ranglister

  Toronto Film School er rangeret som en af de bedste filmskoler af QS World University Rankings og tilbyder et læringsmiljø med et højt tempo og et stærkt samarbejde, der er designet til at udstyre dig med den teori og de færdigheder, der er nødvendige for at forfølge din passion.

  Placeringer

  • Toronto

   10 Dundas Street E., Suite 704, M5B 2G9, Toronto

  • Toronto

   55 Dundas Street E., floor 4&5, M5B 1C6, Toronto

   • Toronto

    415 Yonge Street, 8th Floor, M5B 2E7, Toronto

    • Toronto

     1835 Yonge Street, M4S 1X8, Toronto

     Spørgsmål