Keystone logo
The New York Conservatory for Dramatic Arts

The New York Conservatory for Dramatic Arts

The New York Conservatory for Dramatic Arts

Introduktion

Velkommen til The New York Conservatory for Dramatic Arts !

Vi forstår, at det er en af livets største beslutninger at beslutte, hvordan og hvor du vil forfølge din professionelle skuespillerkarriere.

Vi tilbyder en individualiseret og kollaborativ læringsoplevelse, hvor du kan vokse og nå dit unikke potentiale og forvandle dig fra en studerende til en skuespiller, der fungerer. Vores toårige Associate Degree (AOS)-programmer i film- og tv-forestilling, musikteaterforestilling, teaterforestilling og nye medier for skuespillere hjælper dig med at opbygge dit brand og lancere din karriere.

Vores fakultet er fagfolk, der i øjeblikket arbejder i branchen i New York og rundt om i verden, og de tager stor glæde af at give deres viden videre til dig. De ved, hvordan nutidens underholdningsindustri fungerer og vil hjælpe dig med at lave en individuel plan for at nå dine mål.

Du vil slutte dig til vores pulserende studentersamfund, som kommer for at bo og arbejde i New York City fra hele verden. Du vil være i stand til at dedikere til at leve som skuespiller hver dag og arbejde hen imod oplevelsen af at optræde i en professionelt produceret scene på kameraet eller i en forestilling på en scene i New York City. Du dimitterer med værktøjerne i hånden til at få arbejde – inklusive et CV og netværk af branchekontakter.

Det er essentielt for professionelle skuespillere at være mangefacetterede, og nu har du mulighed for at diversificere og bygge din skuespillers værktøjskasse ved at fortsætte din uddannelse på The New York Conservatory – du kan arbejde hen imod en anden Associate Degree på så lidt som et år med vores Pathways to Plus One-programmer.

Vores fire ugers intensive sommertræningskurser i skuespil til film og tv eller musikteater gør det muligt for erfarne kunstnere at arbejde på færdighedsopbygning, og nybegyndere til at prøve livet af en skuespiller, der bor og arbejder i New York City.

Historie

The New York Conservatory for Dramatic Arts begyndte sin rejse i 1981 som The Actors in Advertising School, skabt af den kommercielle skuespillerinde Joan See, og tilbyder klasser, der oversatte sceneteknikkerne fra Sanford Meisner, hendes tidligere lærer, til at optræde foran et kamera.

Skolen voksede for at imødekomme kravene fra dens voksende kundebase, som ønskede at lære skuespilbranchen. Den blev omdøbt til Skolen for film og tv.

Det udviklede sig hurtigt til et to-årigt uddannelsesprogram og blev til The New York Conservatory for Dramatic Arts , og tilføjede programmer i musikteater, teater og nye medier for skuespillere.

Fra starten har vores fokus været at lære skuespillere, hvordan man får succes i skuespilbranchens forretning; at give indsigt, erfaringer og forbindelser, der hjælper med at starte deres karriere.

Vores programmer, ledet af fagfolk i branchen, er dedikeret til at vejlede hver enkelt studerende til at vokse og nå deres unikke potentiale og omdanne dem til aktører, der fungerer.

Akkreditering

The New York Conservatory for Dramatic Arts er et institutionelt akkrediteret medlem af National Association of Schools of Theatre. Vores Associate in Occupational Studies (AOS) uddannelser i film- og tv-forestillinger, musikteaterforestillinger, teaterforestillinger og nye medier er registreret af New York State Board of Regents.

Campus funktioner

Vores campus er beliggende i Manhattans historiske Flatiron-distrikt i det centrale Manhattan og optager tre lyse etager med performancestudier, dansestudier, kamerastudier, private stemmestudier, et voice-over-studie, to elevlounger med salgsautomater og et bibliotek. Der er trådløs internetadgang overalt.

Klasseværelser og studier kan reserveres til øve- og øvetid, hvis det er muligt.

  Indlæggelser

  2-årige uddannelser

  Ansøgninger behandles løbende. Disse trin skal ikke udføres i rækkefølge, men alle er nødvendige for, at vi kan træffe en beslutning om din accept:

  1. Udfyld online-applikationen
  2. Audition personligt eller via Zoom
  3. Send officielle gymnasieudskrifter
  4. Indsend et essay
  5. Giv to anbefalingsbreve
  6. Betal et ansøgningsgebyr på 50,00 USD (dette kan frafaldes af din optagelsesrådgiver)

  Sommer intensiver

  Ingen ansøgning er nødvendig til sommerprogrammer, men en audition er påkrævet. Studerende vil blive tildelt 16-personers sektioner baseret på en placeringsaudition og interview efter tilmelding.

  1. Udfyld online registreringsformularen
  2. Planlæg din audition for accept og for at vinde stipendier.
  3. Betal et depositum på $400 for at holde din plads
  4. Indbetal $300 for bolig (valgfrit)

  High School transkripter

  Enhver ansøgning skal være ledsaget af en original, komplet gymnasieudskrift sendt direkte fra skolen. Seniorer på gymnasiet kan sende aktuelle udskrifter og forventes at anmode om, at en officiel, endelig udskrift sendes efter eksamen.

  Alle officielle, endelige gymnasieudskrifter, der indsendes, skal angive færdiggørelse af grad og overdragelsesdato. GED-diplomer skal ledsages af GED-testresultater. The New York Conservatory for Dramatic Arts hilser ansøgninger fra hjemmeunderviste studerende velkommen. En fuldstændig karakterudskrift er stadig påkrævet. Alle elever skal fremlægge bevis for, at de har gennemført en ungdomsuddannelse.

  Anbefaling Letters

  Hver ansøgning skal indeholde to anbefalingsbreve, der attesterer ansøgerens personlige karakter, arbejdsmoral og passion for scenekunsten. Anbefalingsbreve bør være fra branchefolk, lærere, vejledere, akademiske rådgivere eller en vejleder fra et nuværende eller tidligere job. Breve fra familiemedlemmer eller venner vil ikke blive accepteret.

  Visumkrav

  International Student Timeline

  Trin 1: Ansøg om optagelse

  2-årig uddannelse

  Ansøgningstrin skal ikke udfyldes i rækkefølge, men alle er nødvendige for, at vi kan træffe en optagelsesbeslutning:

  1) Udfyld onlineansøgningen

  2) Planlæg en Zoom-audition eller audition ved en personlig begivenhed .

  3) Send kopier af dine akademiske optegnelser/udskrifter.

  • Eksempler på gymnasieoptegnelser: sekundært certifikat/eksamensbevis, rapporter, der viser emner taget og opnåede karakterer, GCSE'er, afgangseksamener osv.
  • Eksempler på universitetsregistre: universitetsrapporter, A-niveauer, BTEC-certifikater osv.

  4) Indsend dit essay

  • Svar venligst på prompten med ca. ~400-500 ord
   • Hvad synes du er de tre vigtigste egenskaber, der kræves for at få succes i en skuespillerkarriere, og hvordan inkarnerer eller demonstrerer du disse egenskaber?

  5) Giv to anbefalingsbreve

  • Vi kræver, at disse er fra en kontaktperson såsom en lærer, vejleder, rådgiver, mentor, coach, arbejdsgiver (supervisor, leder osv.), direktør, frivilligkoordinator osv. I disse breve vil din kontaktperson attestere din personlige karakter og arbejdsmoral. Vi accepterer ikke anbefalingsbreve fra familiemedlemmer eller venner.

  6) Betal et ansøgningsgebyr på 50,00 USD

  4-ugers sommerintensivt program

  1. Udfyld online registreringsformularen
  2. Indsend en selvoptagelse til audition, eller planlæg en Zoom-audition

  Trin 2: Ansøg om I-20-formularen (bevis for finansiering)

  1-20 Ansøgningsoplysninger

  Dette trin er langt den største forhindring for internationale studerende, og det kan tage meget tid. Vi håber at coache studerende gennem I-20 ansøgningen og F-1 visumansøgningen så hurtigt som muligt for deres bedste resultat og den bedste tidslinje for at få alt sorteret i tide til deres ønskede optagelse.
  Gennemgå omkostninger
  Udforsk muligheder for økonomisk støtte
  I-20 Ansøgning (uddannelse)Eksempel
  I-20 Anvendelse (sommer intensiv)Eksempel

  Trin 3: Ansøg om F-1 Student Visa

  F-1 studievisum

  Når en studerende har fået udstedt deres officielle I-20-formular, vil vi arbejde sammen om at begynde ansøgningsprocessen for F-1 Student Visa.

  • Bemærk venligst de ekstra visumgebyrer:
  • SEVIS I-901 visumgebyr: $350 USD
  • DS-160 visumbehandlingsgebyr: USD 160

  Yderligere internationale krav

  Bevis for engelsk færdighed

  Engelsk er undervisningssproget for alle New York Conservatory-programmer. Jo bedre du behersker engelsk, jo større sandsynlighed er der for, at du lykkes! Derfor er alle internationale studerende fra ikke-engelsktalende lande forpligtet til at fremlægge bevis for et acceptabelt niveau af engelskkundskaber (inklusive tale og forståelse).

  Godkendte sprogfærdighedsprøver (og tilsvarende acceptabel score):

  • TOEFL – 70 iBT
  • IELTS – 6
  • Duolingo engelsk test – 95
  • Cambridge engelsk sprogvurdering – B2
  • SAT redesignet (2016 og senere) - 550 på evidensbaseret læse- og skriveeksamen
  • SAT (før 2016) – 500 på SAT kritisk læsning
  • ACT – 20 på ACT engelsk eksamen
  • Cambridge Certificate of Education i en af følgende eksamener: GCSE, IGCSE, CSEC, O-Levels, AS-Level eller A-Levels – 'C' eller bedre på engelsk.

  Tredjeparts legitimationsevaluering (skal udfyldes efter accept)

  For at fuldføre tilmeldingen skal internationale studerende indsende en legitimationsevaluering (med engelsk oversættelse) af gymnasieudskrifter/afgangscertifikater/diplomer fra gymnasiet. Evalueringen skal indikere, at eleven har modtaget ækvivalens til et amerikansk gymnasium.

  Det opfordres til, at du tjekker ind hos direktøren for internationale optagelser, Elaine Capella , før du går videre med denne proces.

  Ansøgere kan bruge enhver af følgende legitimationsevalueringstjenester:

  Anbefalet: SpanTran Educational Services, Inc – SpanTran Pathways – New York Conservatory for
  Dramatic Arts (NYCDA-ansøgere vil modtage deres evaluering til en nedsat pris, og SpanTran sender en kopi af den officielle evalueringsrapport direkte til NYCDA uden ekstra omkostninger)

  Stipendier og finansiering

  Muligheder for international finansiel bistand


  NYCDA-stipendier

  NYCDA tilbyder meritbaserede stipendier op til $14.000 hvert år (for uddannelsen) baseret på
  styrken af en ansøgers auditions og de samlede ansøgningsindsendelser. Til stipendium
  i betragtning, skal internationale ansøgere komme til audition personligt eller via Zoom, gennemføre alle NYCDA
  ansøgningskrav og opfylde vores GPA-krav.


  Muligheder for ekstern international finansiel bistand

  Alle disse muligheder for økonomisk støtte nedenfor har forskellige ansøgningskrav og frister. det er
  anbefales på det kraftigste, at du kontakter udbyderne af finansiel bistand direkte for at få flere oplysninger.

  • Foundation Center: www.foundationcenter.org
  • Institut for International Uddannelse: href="https://www.iie.org/en/Programs
  • IEFA - International Education Financial Aid: href="https://www.iefa.org/scholarships
  • InternationalScholarships.com: www.internationalscholarships.com
  • InternationalStudent.com: www.internationalstudent.com/international-financial-aid
  • UNESCO - United National Educational, Scientific and Cultural Organisation:
  www.unesco.org/education/studyingabroad/networking/fellowship.shtml
  • OAS - Organisation of American States: (finansiel bistandsmuligheder for Latinamerika og
  caribiske borgere) www.oas.org/en/rowefund


  Selvom det er udfordrende, er det ikke umuligt at opnå eksterne stipendier. Husk at de er afhængige af en
  bred vifte af faktorer, herunder:

  • BELIGGENHED
  • PROGRAM AF INTERESSE
  • GRAD
  • ALDER
  • NATIONALITET
  • PROGRAMLÆNGDE OSV.

  Vi anbefaler at indsnævre din søgning med udtryk som "stipendier til internationale studerende i
  USA", "internationale scenekunst/teater/drama-stipendier", "internationale
  bachelorstipendier," og så videre.


  NYCDA Undervisnings- og boligbetalingsmulighed

  Vi tilbyder studerende mulighed for at vælge en standard 6-måneders betalingsplan eller udforske udvidet betaling
  planer med vores Bursar (faktureringsafdeling). Kontakt venligst Student Accounts ([email protected]) til
  diskutere videre.


  ***US Federal Aid and Student Loan Restriktioner

  Vær opmærksom på, at internationale studerende ikke er berettiget til at ansøge om eller modtage amerikansk føderal eller statslig økonomisk støtte gennem den gratis ansøgning om føderal studiestøtte.

  amerikanske indenlandske studerende

  Hvis du tror, du vil bruge økonomisk støtte til at betale for din uddannelse, er det bedste tidspunkt at starte processen, når du begynder at ansøge om colleges.

  1. Få dit Federal Student Aid ID (FSA ID)

  FSA-id'et fungerer som din identifikator, så du kan få adgang til dine personlige oplysninger i forskellige US Department of Education-systemer under hele processen. Fordi dit FSA ID fungerer som din elektroniske signatur, bør du ikke give det til nogen. Hvis dine forældre overvejer at tage et Direct PLUS-lån, bør de også ansøge om deres egne FSA-id'er.

  2. Opret din gratis ansøgning om økonomisk støtte (FAFSA)

  Du kan indgive FAFSA så tidligt som den 1. januar i det akademiske år, hvor du planlægger at tilmelde dig. Du skal indgive en ansøgning senest den 6. maj for at modtage en økonomisk støttepakke, der afspejler din maksimale berettigelse til Federal og New York Conservatory-midler. Nogle midler fordeles efter først-til-mølle-princippet og løber tør. Gå ikke glip af det, indsend din FAFSA tidligt.

  FAFSA-ansøgninger behandles løbende, men det kan tage op til 6 uger at begynde at modtage støtte. Bedste indgivelsesperiode: 1. januar til 6. maj.

  3. Gennemgå din studiestøtterapport

  Gennemgå omhyggeligt Student Aid Report (SAR), som du modtager fra det amerikanske undervisningsministerium. SAR kan indeholde vigtige oplysninger om status for din ansøgning, herunder manglende oplysninger. Hvis du arkiverer online, vil din SAR komme via e-mail.

  Følg instruktionerne for at foretage rettelser, hvis det er nødvendigt, og behold derefter den endelige SAR til dine optegnelser. Gør dette, selvom du ikke er berettiget til Federal Pell Grant.

  Udbetaling

  Der udbetales økonomisk støtte til studerende i begyndelsen af hvert semester. Derefter vil NYCDA udbetale økonomisk støtte på ugentlig basis, undtagen i perioder med ikke-tilmelding og frikvarterer.

  Dokumentation og opdateringer

  Gem en kopi af alle dokumenter, som du indsender til Kontoret for Finansiel Støtte. Vær sikker på, at du forstår betingelserne for priserne. Rådfør straks kontoret for finansiel bistand, hvis du modtager en tildeling af økonomisk støtte fra en anden kilde. En ændring i dine ressourcer kan påvirke din økonomiske støtte.

  Hvis valgt til verifikation

  Den føderale regering og NYCDA udvælger tilfældigt nogle ansøgninger om økonomisk støtte til verifikation. Hvis din ansøgning er udvalgt til verifikation, vil du modtage et brev med et verifikationsskema og instruktioner om, hvordan du indsender de nødvendige dokumenter. Når bekræftelsesprocessen er fuldført, vil midler blive udbetalt til din konto.

  Appel

  Hvis en studerende ansøger om føderal økonomisk støtte, og NYCDA nægter deres ansøgning, har den studerende ret til at appellere NYCDA's afgørelse. Klageformularer kan fås fra vores kontor for finansiel bistand.

  Ranglister

  • #1 Højest betalte Associate Degree Visual & Performing Arts kandidater
  • #1 Højest betalte Associate Degree Drama & Theatre Arts Kandidater
  • # 1 Højest betalte Associate Degree Handling Kandidater

  Studenterklæringer

  Placeringer

  • New York

   39 West 19th Street, New York, 10011, New York

  Spørgsmål