Keystone logo
The New School

The New School

The New School

Introduktion

Introduktion

Efter- og professionsuddannelse på The New School (CPE) tilbyder kurser og programmer fra praktikere på toppen af deres felter for elever i alle aldre. CPE udvider The New School progressive tilgang til uddannelse til arbejdende fagfolk, iværksættere og ledere ved at kombinere integrerede discipliner med kollaborativ problemløsning og levere fordybende, transformative oplevelser. Med ledelsen af Parsons School of Design - rangeret som #1 designskole i USA - bibringer vores fakultets- og brancheeksperter den kritiske ekspertise, som studerende har brug for for at tilpasse sig og komme videre i en verden i konstant udvikling.

Certifikatprogrammer

Et springbræt til professionel avancement, et Parsons-certifikat er en legitimation fra et akkrediteret universitet, der er et fleksibelt og overkommeligt alternativ til en uddannelse. Studerende drager fordel af små klassestørrelser og direkte interaktion med fakultetet og kammerater i et online-format i eget tempo, centreret om projektbaseret læring. Med en længde fra to til otte kurser afsluttes certifikater på mindre end to år, nogle på et enkelt semester. Der kræves ingen ansøgning. Studerende kan være nye inden for kunst og design, eller tilmelde sig for at udvide deres færdigheder og styrke deres portefølje; mange har formidlet deres erfaring til helt nye karrierer og iværksættermuligheder.

Executive Education

Vores lederuddannelsestilbud trækker fra Parsons School of Design og dets brancheførende ekspertise inden for pensuminnovation, samarbejdsmetoder og banebrydende anvendelser af teknologi og eksperimenter for at give banebrydende tværfaglige oplevelser. Mens andre executive-programmer fokuserer på "afkast af investering", fører Parsons Executive Education med "Return on Design", som udnytter design til at forbedre ydeevnen, øge modstandskraften, skabe nye dynamiske kundeoplevelser og maksimere væksten. Vores grad, certifikat og åbne tilmeldingsprogrammer gør det muligt for ledere at dyrke design som en metode og tankegang, der skal bruges som en katalysator for strategi, en drivkraft for transformation og en løsning på kompleksitet.

Placeringer

  • New York, USA

Spørgsmål