Keystone logo
© The Codrington Language Centre
The Codrington Language Centre

The Codrington Language Centre

The Codrington Language Centre

Introduktion

The Codrington Language Centre blev grundlagt i Barbados i 2007 af Sylvia Johnson, en kvalificeret 'English as a Second Language' (ESL) lærer fra Birmingham UK

Dens kurser tilbydes til voksne fra ikke-engelsktalende lande. Programmet omfatter:

 1. Standard 18+ engelsk sprogkursus
 2. Intensivt 18+ engelsk sprogkombinationskursus
 3. (Intensiv) Business engelsk som andet sprog
 4. Business engelsk samtale kursus
 5. Luftfartsengelsk – ICAO

Med vores daglige grammatik- og udtaleark (gp) og Personalized Sentence Analysis (PSA), ugentlig revision og udtale og personlige lydoptagelser forlader eleverne vores program med en stærkt øget beherskelse af engelsk grammatik og evnen til at udtrykke sig selvsikkert. (Kontakt os venligst for bekræftelse)

Klasserne er små (maks. 6), hvilket garanterer eleverne personlig opmærksomhed til enhver tid. Kurserne er designet til at sikre, at hver elev får den maksimale træning under hans eller hendes ophold på Barbados, med vores fuldt kvalificerede, venlige og motiverede hold af lærere. Ved afslutningen af kurset udleveres et bevis for deltagelse til hver elev.

Indkvartering omfatter homestay eller lejlighedsmuligheder, som kan bestilles direkte eller gennem vores center.

Infrastrukturen på øen er vurderet meget højt, og Barbados betragtes som en af de sikreste og mest levende, men alligevel afslappende, øer i Caribien. Bussystemet i Barbados er fremragende og overkommeligt med ruter, der spænder over hele øen.

Efter-klassens aktiviteter omfatter (blandt andre):

 • (Scuba) dykning
 • (Kitesurfing
 • Vandski

Charmen, spændingen og roen på denne smukke ø, med dens fantastiske strande, venlige restauranter og pulserende natteliv, nydes alle af vores studerende efter undervisningen og i weekenden.

Studerende kan komme til centret, individuelt eller i grupper, uafhængigt eller gennem et af vores bureauer (se hjemmeside for detaljer). Centret er bedømt med fem stjerner af bureauerne og på Google.

På hjemmesiden kan nye studerende få en idé om, hvad de vil opleve på vores center.

Kort sagt tilbyder The Codrington Language Centre en unik blanding af kvalitetsundervisning og tropisk revitalisering! God fornøjelse!

Studenterklæringer

Placeringer

 • Bridgetown

  Wisteria Court Unit 4 Rockley, Christ Church Barbados, BB15123, Bridgetown

Spørgsmål