Konditor- og bagerkursus med praktik
Thai Chef School
Nøgleinformation
Campus placering
Bangkok, Thailand
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
1 - 5 uge
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* 1 uge–20.000 baht, 2 uger–35.000 baht, 3 uger–50.000 baht, 4 uger–70.000 baht, 5 uger–75.000 baht
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Grundlæggende om brødfremstilling, fransk wienerbrød, kageforberedelse og dekoration
Thai Chef School's Pastry & Bagery-kursus giver den grundlæggende træning, der er nødvendig for at forbedre ens færdigheder i fransk wienerbrød, kagefremstilling og dekoration, chokolade og brødfremstilling. Ingen tidligere erfaring er nødvendig for at tilmelde dig dette program. Du behøver kun at have et ønske om at skabe lækre desserter. Ved at træne med vores professionelle konditorer, vil du blive overrasket over, hvor nemt det er at tage dine færdigheder til et højere niveau. Træningen varer 1 til 5 uger, alt efter hvor meget du vil lære. På kun 5 uger, når du mestrer disse klassiske og moderne færdigheder og teknikker, vil du være i stand til at skabe dine egne mesterværker. Vil du åbne en kaffebar eller et bageri? Bare slutte sig til os for at lære, hvad der skal til for at gøre dette.
Slut dig til os i Bangkok for at lære det grundlæggende i brødfremstilling, fransk wienerbrød, kageforberedelse og dekoration og chokolade. Træningen er 100% hands-on. På bare 5 uger kan du lære kunsten at skabe udsøgte kager og bagværk, fra traditionel brødfremstilling til konditorfremstillingsgenstande. OG så tag i praktik på en 5-stjernet hotel konditorafdeling i op til 6 måneder og få virkelig brugt det du har lært hos os.
Studer 5 uger og lær 101 opskrifter, der dækker det grundlæggende inden for wienerbrød og bageri:
- Klassiske desserter
- Moderne konditorteknikker
- Brød-, dej- og pizzafremstilling
- Arbejde med chokolade
- Kagepynt med både chokolade og smørcreme
Vild med smukke macarons, citrontærter, mørke chokoladetårne, tiramisu, chokoladetrøfler? Vil du lære at lave perfekte pizzaskorper – både tykke og tynde? Hvad med dansk, croissanter og specialbrød? Alle disse og mere kan læres på vores 5 ugers konditor- og bagekunstkursus. Studer i 1 uge eller alle 5 – op til dig!
Kursustræningsplan (mandag-fredag)
- KONSTÆR (Modul 1): UGE 1 – KONTIG, slik & KAGER #1
- Choux wienerbrød
- Flødepust
- Chokolade eclairs
- Karmeliseret choux
- Citronmarengstærte
- æble kage
- Frugt tartelet
- Custard tærte
- New York cheesecake
- Kanel cookies
- Creme brulee
- Frossen vaniljesufflé
- Crepe soufflé
- Frugtsalat
- Paris-Brest (choux fyldt med pralinecreme)
- Marveilleux (chokolade- og marengsdessert)
- Pære & mandel tærte
- Eksotisk frugtrulle
- Svampe kage
- Mango panna cotta
- Kaffe kage
UGE 2 – AVANCERET KONTIG OG KAGEMAG NR. 2 (Skal tages efter uge 1)
- Jordbær kage
- Opera kage
- Karamelmousse kage
- Smørkager
- Mango mousse kage
- Macarons
- Tiramisu
- Lagdelt vaniljecremedej (Millefeuille)
- Genoise
- Kakaosvamp kage
UGE 3 – CHOKOLADEKAGER OG SLIK
- Chokolade trøfler
- Karamel trøfler
- Kokostrøfler
- Schwarzwald kage
- Trio chokoladekage
- Chokolade fondant
- Chokolade brownies
- Sacher kage
- Chokolade soufflé
- Karamel/chokolade tærte
- Chokoladesmåkager
- Chokolade sandroser
- Hvid chokolade hindbær kage
- Varm chokoladetærte
BAGERI (Modul 2):
UGE 4 – BAGERI OG BRØDLAG #1
- Hvidt sandwichbrød
- Fransk brød
- Bagels
- Croissanter
- Butterdej
- Tynd æbletærte
- Pizzaskorpe (tyk og tynd)
- Kringler
- Mælkebrød
- Brioche
- Frugtkage
- Frugttærte
- Konge kage
- Æble omsætning
- Palmier
- Tatin tærte
- Finansmænd
- Bagt ostetærte
- Marengs
- Muffins
- Brødruller
UGE 5 – BAGERI OG BRØDLAG #2
- Flerkornsbrød
- Fuldkornsbrød
- Traditionel baguette
- dansk wienerbrød
- Tropezienne tærte
- Japansk cheesecake
- Pundkage
- Kouign Amann
- wienerbrød
- Donuts
- Madeleine
- Pita brød
- Brødruller
- Burgerboller
- Krydderi kage
- Kanelsnegle
- Rum baba
- Apple beignets
Yderligere Information
Undervisning i konditor- og bagerikursus (baseret på antallet af studieuger)–
wienerbrød (modul 1):
- 1 uge – 20.000 THB (635 USD)
- 2 uger – 35.000 THB ($1.100 USD)
- 3 uger – 50.000 THB ($1.600 USD)
Bageri (modul 2):
- 1 uge – 20.000 THB (635 USD)
- 2 uger – 35.000 THB ($1.100 USD)
FULDE 5 uger (modul 1 og 2) special–75.000 THB ($2.380 USD)
PRAKTIK: Tilgængelig i op til 6 måneder i en thailandsk 5-stjernet hotel konditorafdeling.
UDDANNELSESVISUM: Tilgængelig i 6 måneder, administrativt gebyr på 30.000 THB
Startdag: mandage
Studieuge: Mandag-fredag, 9:00 – 15:30 dagligt
Hvornår skal du deltage: Studér i 1 uge op til 5 uger, start i uge 1, 3, 4 eller 5 – op til dig.
Opskrifter og instruktioner: På engelsk
Depositum: 25% kræves for at garantere din plads
Indkvartering: Private værelser, der starter så lavt som 2.500 baht/uge, er tilgængelige, og dejlig hostelseng til rådighed for 1.500 baht/uge.
Acceptbrev: Leveres gratis til dem, der ikke ønsker et 6 måneders uddannelsesvisum, når depositum er modtaget.
Præstationsbevis: Gives til dem, der gennemfører 1 uges træning
Eksamensbevis:
Et grundlæggende konditor- og bagekunstdiplom tildeles efter afslutning af 2-4 ugers (80-160 timer) træning og akkrediteret af det thailandske undervisningsministerium.
Et professionelt konditor- og bagekunstdiplom tildeles efter afslutning af 5 ugers (200 timer) træning og akkrediteret af det thailandske undervisningsministerium.