We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
Thai Chef School

Thai Chef School

Thai Chef School

Introduktion

Professionel kok

Akkrediteret af Thai Ministry of Education

Vi er i Bangkok, hovedstaden i thailandsk kulinarisk madlavning og hjemmet til verdensberømte thailandske retter. Hvem ville kende thailandsk madlavning bedre end vores thailandske kulinariske skole i Bangkok, og hvor ville du gå til ordentligt lære thailandsk madlavning? Vi er en professionel thailandsk madlavningsklasse i Bangkok. Kom og lær os med ægte thailandsk, pan-asiatisk og vestlig madlavning ved hjælp af friske råvarer og professionelle opskrifter på engelsk.

80863_betel-leaf-2457198_640.jpg

Denne Bangkok Chef School og dets instruktører er dedikeret til at hjælpe hver kok student opnå de højeste kulinariske færdigheder muligt. Alt træning er designet til at indgyde en vellykket arbejdsmoral og at udvikle tilliden til at arbejde i et kommercielt køkken. Professionel koktræning i Bangkok består af klasseværelset arbejde, intensiv fritidstræning og valgfrie praktikophold på thailandske hoteller / resorts.

Der lægges vægt på at opnå autentiske smag og aromaer sammen med professionel præsentation. Alle retter skal smag højre, lugte til højre og se rigtigt. Dette er vores garanti for dig!

Lær thailandsk

Den bedste del er i Bangkok, du kan lære enten thailandsk madlavning, pan-asiatisk madlavning, eller vestlige madlavning. Det thailandske madlavningsprogram er 6 uger og akkrediteret af Thai Ministry of Education. Panasiatiske og vestlige madlavningsprogrammer er både 7 uger, intensive og professionelle. Lær hvordan du behersker thailandske, kinesiske, japanske og vestlige professionelle retter. Lær alt om Forretter, Supper, Salater, Currypastaer, Stir Fries, Dampet, Grillet, Stegt Stegt, Desserter, Urte-Drikkevarer, Gadefoder, ... ELLER Lær det grundlæggende i vestlige madlavning i vores vestlige Basic Culinary kursus.

Kom og lær med os. Der findes tre store uddannelsesprogrammer:

  1. KULINÆRUDDANNELSE - Lær pan-asiatiske køkkener ELLER vestlig madlavning, grundlæggende kulinarisk træning, arbejde på hotel / resort som betalt praktikant, og lad os hjælpe dig med at finde et godt betalende job på et krydstogtskib eller i en F

  1. PROFESSIONEL THAI CULINARY TRAINING-Lær 80 professionelle thailandske retter grundigt over 6 uger med intensiv madlavning, madlavning og madlavning.

  1. Udvekslingsstudentuddannelse - Kom til Thailand, lær thailandske retter og kultur, modtag college credits. Indkvartering inkluderet i dette program.

  1. BASIC CULINARY SKILLS TRAINING-Lær vigtige grundlæggende kulinariske færdigheder som knivfærdigheder, HACCP-træning, madkostning, målinger, ... i 2 intensive uger.
80862_green-curry-3604721_640.jpg

VORES MISSION

Thai Chef School er forpligtet til at lette studenternes læring og karriereudvikling. Vi stræber efter at skabe et professionelt og dynamisk læringsmiljø, samtidig med at de giver eleverne mulighed for at blive morgendagens kulinariske ledere. Vores mål er at hjælpe mad og drikkearbejdere med at forfølge deres kulinariske drømme ved at tilbyde akkrediteret karriereuddannelse sammen med jobplacement assistance.

Vores skole campus er i Bangkok, den kulturelle og kulinariske hovedstad i Thailand. At være rangeret # 6 i verdens popularitet, er thailandsk køkken kendt for sine smag og sundhedsmæssige aspekter. Vi ved, hvor gode thailandske retter skal smag, for vi er beliggende i Thailand. Vi lærer autentisk thailandsk madlavning, ikke fusion. Og for dem, der er interesseret i at lære vestlige (europæiske) madlavning, ikke et problem. Bare kom med os i vores vestlige Basic Culinary Training kursus. Vores campus er bekvemt placeret direkte på Sukhumvit Road, 2 gader fra BTS On Nut, direkte under Tom N Toms Coffee Shop i Phyll Community Center. Klasser udføres i nye professionelle klasseværelser af engelsktalende thailandske kokke.

Vore chipper:

Skole kokke er højtuddannede engelsktalende thailandske statsborgere. Alle har erfaring med at arbejde i thailandske og vestlige restauranter lokalt og internationalt og har haft mange års erfaring med at lave mad på forskellige skoler.

VÅRE MÅL:

Vores grundlæggende mål er at lære eleverne autentiske smag af thailandske og vestlige retter, samtidig med at man sætter en arbejdsetik og faglige færdigheder i vores kandidater ind. Vi abonnerer på ideen om at man lærer bedst ved at gøre det; derfor er klasser helt praktisk. Og det er bare hvad vores elever gør - de laver mad, kokken og kokken. Instruktører demonstrerer, hvordan man forbereder en skål, og eleverne praktiserer, indtil den korrekte smag er opnået. Vi laver nybegyndere i kokke, kokker i kokke og kokke til thailandske kulinariske kokke. Vil du lære og have det sjovt? Kom med os her i eksotisk Bangkok. Læring aldrig smagt så godt !!

Placeringer

  • Bangkok

    1770 Sukhumvit Road Soi 54, Bang Chak, Prakanong Bangkok, Thailand, , Bangkok

Spørgsmål