Keystone logo
© Eva Dang
Leanne Test School

Leanne Test School

Leanne Test School

Introduktion

Med et globalt netværk af Pilot Training Academies, Simulator / Assessment Centers og Foundation Schools, er Airways Aviation veletableret som en førende international flyetræningsorganisation.

Airways Aviation opererer på forskellige steder i Europa, Mellemøsten, Asien og Australien, og giver internationale flyselskaber direkte adgang til de mest kvalificerede og bedst uddannede kommercielle piloter. Takket være vores 30 plus års erfaring med flyoplevelse i verdensklasse er organisationen perfekt placeret til at støtte indenlandske og internationale studerende og for at imødekomme den hurtige vækst i efterspørgslen efter kommercielle piloter globalt.

Vi tilbyder håbefulde piloter Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) eller Civil Aviation Safety Authority (CASA), der er godkendt uddannelse Pathways og bruge partnerskaber med luftfartsindustrien for at aktivere vores højt motiverede graduate piloter til at flytte ind flyselskab karriere.

Airways Aviation er forpligtet til at levere højkvalitets undervisnings- og læringsresultater sammen med en uforglemmelig oplevelse på land og i luften. Vi tilbyder fuldt udstyrede, specialbyggede klasseværelser og studieområder og opretholder en verdensklasse flåde af fly for at sikre, at vores studerende og medarbejdere flyver sikkert og med tillid.

Placeringer

 • Oxford

  London Oxford Airport Langford Lane Kidlington Oxfordshire, OX5 1RA, Oxford

  • Huesca

   Huesca-Pirineos Airport Carretera 1217 Km. 3 Monflorite-Alcala del Obispo, 22111, Huesca

   • Bilinga

    Airways Aviation Academy Gold Coast Hangar 51 Lores Bonney Circuit, 4225, Bilinga

    Spørgsmål