We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Tallahassee Community College

Tallahassee Community College

Tallahassee Community College

Introduktion

En leder inden for videregående uddannelse

Siden 1966 har Tallahassee Community College tilbudt højkvalitativ efteruddannelse for borgerne i Leon, Gadsden og Wakulla amter sammen med studerende fra hele staten, nationalt og i udlandet. Vi er konsekvent rangeret som en af ​​de bedste samfundskollegier i nationen. Vores vision er at blive anerkendt som dit valgskole.

TCC efter tallene

  • 37k - TCC indskriver mere end 37.000 kredit- og noncredit-studerende hvert år

  • 24: 1 - TCC fastholder en elev til fakultetforhold på 24 til 1

  • 77% - 77 procent af TCC-kandidater overfører til en 4-årig institution efter eksamen

Excellence in Education

På TCC tilbyder vi over 70 forskellige grad- og certifikatprogrammer, der omfatter en række felter fra virksomhedsledelse til ingeniørvirksomhed, fra pleje til retshåndhævelse. Vores AA-grad for overførsel til et statsuniversitet tilbyder også flere spor for dem, der ønsker at forfølge en bachelorgrad eller højere. Udforsk alle dine muligheder og tal med din rådgiver for at se, hvad der passer til dig.

68905_Clipboard03.jpg

Alle er velkomne

TCC repræsenterer et forskelligartet studieorgan og bekræfter vores studerendes vækst og succes gennem akademikere, involvering i lederskab, kunst og mere. Vi byder studerende velkommen fra alle samfundslag og giver dem mulighed for at styrke sig selv og deres samfund.

Mød dig, hvor du er

Fra hovedcampus til vores landespecifikke institutter til vores satellitcentre er vi stolte over at kunne tjene vores samfund på hver af vores syv lokationer på tværs af vores tre amt serviceområde. Der er altid en placering tæt på hjem, arbejde og overalt imellem.

Et ideelt sted at leve og lære

Hvert semester vælger tusindvis af studerende Tallahassee som det næste skridt i deres uddannelsesrejse. Hjem til TCC, en af ​​de bedste samfundskollegier i nationen, og to store universiteter - Florida State University og Florida A

Placeringer

  • Tallahassee

    444 Appleyard Drive, , Tallahassee

Spørgsmål