Keystone logo
SUNY Clinton Community College

SUNY Clinton Community College

SUNY Clinton Community College

Introduktion

Clinton Community College, medlem af staten University of New York, er beliggende på Bluff Point, cirka 4 miles syd for Plattsburgh, på skovhøjder med udsigt over Lake Champlain.

Clinton Community College (CCC) spiller en unik rolle i lokalsamfundet og i staten ved at tilbyde traditionelle og ikke-traditionelle studerende adgang til en række uddannelsesprogrammer undervist af et højt dedikeret fakultet. Mange CCC-studerende deltager i to år, tjener en grad eller certifikat, og derefter overføres til et fireårigt universitet. Andre studerende gradueres og går direkte ind i arbejdsstyrken eller deltager i CCC i en kort periode for at opfylde et specifikt uddannelsesbehov. I efteråret 2015 indskrev Clinton Community College cirka 2.400 fuldtids- og deltidsstuderende.

Mens kollegiet har det moderne udstyr og faciliteter, der er nødvendige for nutidige uddannelsesbehov, er dets karakteristiske arkitektur og spektakulære naturlige omgivelser hint på vigtige tidspunkter. Faktisk har Bluff Point locale været scenen for nogle af de vigtigste begivenheder i grundlæggelsen af ​​den amerikanske republik og dens tradition. Det er passende, at et område, der er så smukt smukt og så meget en del af den tidlige udvikling i USA, opretholdes til offentlig brug og fornøjelse.

Bluff Point tilhører borgere i Clinton County, der nu deler den betagende natur og følelse af historie, som engang var forbeholdt nogle få.

Missionen

Clinton Community College har til opgave at yde uddannelsesmuligheder i et rummeligt og sikkert miljø, der giver folk mulighed for at skabe deres egne veje til personlig og professionel vækst.

Vision Statement

Som et resultat af vores indsats i Clinton County og North Country hjælper Clinton Community College elever med at overføre akademiske, økonomiske, teknologiske og kulturelle opdelinger, deltage i lokale og globale samfund og forbedre deres liv på praktiske og visionære måder.

Placeringer

  • Plattsburgh

    136 Clinton Point Drive, 12901, Plattsburgh

    Spørgsmål