Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Summer at Smith College

Summer at Smith College

Summer at Smith College

Introduktion

Summer Precollege-programmer på Smith College tilbyder intellektuelt stimulerende og unikke muligheder for unge gymnasiekvinder, der ønsker at forfølge deres akademiske interesser i klasseværelset og videre. Hvert år giver disse programmer mere end 200 unge kvinder frihed til at udforske udfordrende og spændende emner, styrke deres universitetsansøgninger og prøve Smiths bachelor-oplevelse, mens de bor og studerer med andre motiverede og ambitiøse studerende fra hele verden. Smith byder velkommen til disse programmer unge kvinder fra mange nationaliteter og forskellig racemæssig og socioøkonomisk baggrund, som tilsammen danner et ekstraordinært intellektuelt fællesskab. Læringsmiljøet er hands-on, samarbejdende, undersøgende, udfordrende og rigt på rollemodeller. Smith-fakultetets medlemmer tilbyder personlig opmærksomhed i klasseværelset, mens de opmuntrer elevernes interesser og lidenskaber og hjælper dem med at udvikle nye akademiske færdigheder. Studerende tager kurser og workshops i løbet af hver dag og kan vælge mellem en række organiserede kulturelle, sociale, atletiske og kunstneriske aktiviteter om natten og i weekenden. Her bliver unge kvinder taget alvorligt og inspireret til at udmærke sig - som forskere, videnskabsmænd, forfattere, forskere og ledere.

Til internationale studerende

Smith College Precollege Programmer hilser internationale studerende hvert år fra hele verden til vores programmer. Du vil opdage, at vores små klasser, som ligner den bacheloroplevelse hos Smith, tilbyder enestående læring i et miljø, hvor kvinder tages alvorligt og inspireret til at udmærke sig som ledere. Smith er beliggende i den nordøstlige del af USA, et område med nogle af de højeste koncentrationer af internationale studerende overalt i landet.

Livet ved Smith

En stor del af din oplevelse vil få en ægte følelse for college-livet og uafhængigt liv. Fordyb dig i en campus-indstilling, der vil inspirere dig, med den ekstra fordel at pleje vejledning og vejledning fra en boligdirektør og praktikanter.

Lev og spis på Campus

Nyd et værelse i en af ​​Smiths smukke huse, hver med en stue, der tjener som en god hjemmebase. Studerende bliver i Talbot, Lamont, Gillett og Northrop huse. Smith huse har enkelt- og dobbeltværelser, og de fleste deltagere vil have en værelseskammerat.

Hvert hus har sin egen spisestue, og Smiths mad er lækker og nærende. Der tilbydes tre måltider om dagen. The Dining Services personale rummer glutenfri, vegetarisk og vegansk mad. De arbejder også med deltagere, der har andre kostbehov.

En typisk dag

Klasser går fra kl. 9 til kl. 16.00. Efter det kan du bruge alle campusfaciliteterne (Smith har to gymnastiksaler, en indendørs pool, indendørs og udendørs spor og tennisfaciliteter, squashbaner, dansestudie, kroketbane og et fitnesscenter . Smith er også hjemsted for et fremtrædende kunstmuseum, en prisbelønnet botanisk have og drivhus) og på felture, der er inkluderet som en del af din undervisning (musik, teater) til eftermiddage, aftener og weekender. Der er altid en organiseret aktivitet til at deltage - eller du kan tilbringe tid sammen med dine venner fra programmet. Hvert program tilbyder nogle af sine egne aktiviteter uden for klasseværelset, men vi planlægger også aktiviteter, som alle studerende vil deltage i. Der er også valgfrie udflugter, som kræver et særskilt gebyr.

KONTAKT

Kontor for sommerprogrammer

30 Belmont Avenue
Smith College
Northampton MA 01063

Telefon: 413-585-4455
Fax: 413-585-4344

Placeringer

  • Northampton

    10 Elm Street, 01063, Northampton

Spørgsmål