We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
Sullivan County Community College

Sullivan County Community College

Sullivan County Community College

Introduktion

Velkommen til SUNY Sullivan, et omfattende community college i SUNY (State University of New York) systemet. Vi er forpligtet til at hjælpe dig med at forberede dig på fremtiden, uanset om du får dit første job, skifter til et fireårigt college eller universitet eller forbedrer dine personlige og professionelle færdigheder.

Vores mission

SUNY Sullivan leverer programmer og ressourcer, der uddanner, inspirerer og styrker studerende og det bredere samfund. Gennem ekspertise inden for undervisning og læring forbereder vi eleverne til en mangfoldig og indbyrdes forbundet verden, og vi støtter positive økonomiske og sociale forandringer i Sullivan County og videre. Vi modellerer bæredygtige handlinger og fremmer socialt, miljømæssigt og økonomisk ansvarligt medborgerskab gennem en overordnet kultur af ekspertise.

Vores campus

Vores landlige, 405 hektar store campus er beliggende i de naturskønne Catskill-bjerge mindre end to timer fra New York City og Albany. Det byder på en række af ni sammenhængende bygninger plus Paul Gerry Fieldhouse. Vores campusbygninger, inklusive Seelig-teatret, der ligger i centrum af komplekset, er designet af arkitektfirmaet Edward Durell Stone & Associates. Stone var berømt for sit arbejde på Museum of Modern Art og Radio City Music Hall i New York City, samt John F. Kennedy Center for Performing Arts i Washington, DC, blandt andre offentlige bygninger og rum. Lazarus I. Levine Residence Hall og EcoGreen Townhouses, som begge ligger kun få skridt fra campus, giver boliger til næsten 400 studerende.

Vores studerende (fra efteråret 2019)

Der var 1.628 studerende (781 på fuld tid og 847 på deltid) indskrevet på kollegiet, hvilket repræsenterer en demografisk forskelligartet gruppe af individer.

Vores akkreditering

SUNY Sullivan er akkrediteret af Middle States Commission on Higher Education beliggende på 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104. Telefon: (267) 284–5000.

Vores læseplaner er godkendt af State University of New York og New York State Department of Education. Alle læseplaner er godkendt til træning af veteraner i henhold til de relevante offentlige love, og kollegiet er godkendt af US Citizenship and Immigration Services, et bureau under US Department of Homeland Security, til deltagelse af udenlandske studerende. Akkrediterings- og licensdokumenter kan gennemgås online eller gennem kontoret for vicepræsidenten for akademiske og studerendes anliggender.

Vores virksomhedsprogrammer er nationalt akkrediteret af Association of Collegiate Business Schools and Programs for udbuddet af deres virksomhedsprogrammer, der kulminerer i associate of science og associate of anvendte science-grader.

Sygeplejeplanen er akkrediteret af og registreret hos New York State Education Department, Bureau of Professional Licensing.

Bæredygtig Sullivan

Bæredygtighed er kernen i det, vi gør hos SUNY Sullivan. Vores engagement i miljømæssigt og socialt ansvar informerer alt fra vores campusdrift til vores læseplan.

Vi har inkorporeret bæredygtig praksis i vores campusdrift i mange år, herunder et geotermisk system til opvarmning og afkøling af vores bygninger og for nylig installation af et 3 kW solcelleanlæg og 2,5 kW vindmølle til praktisk træning i vedvarende energi. I 2015 indgik SUNY Sullivan en strømkøbsaftale med Sullivan Solar Garden, LLC, som omfattede installationen af en 9 hektar stor, 2,15 MW (7056 PV-modul) solcellegård på campus.

SUNY Sullivan-studerende hjalp med at installere et grønt tag på campus, som hjalp med at sænke omkostningerne til opvarmning og afkøling, og vores studerende indsamler og komposterer over 3000 pund madrester hvert år ved hjælp af et område med tvungen luftkompost på campus. Vi har tilføjet vandflaskepåfyldningsstationer, lavstrøms VVS og eftermonteret vores belysnings- og bygningsautomatiseringssystemer for at forbedre vores energieffektivitet, og installeret udvendig solcellebelysning for at oplyse en gangsti, der fører til vores baseballbane. Vi har en økologisk fælleshave og byggede et haveskur med halmballer - et initiativ taget af vores Honours Program og Green Building Maintenance and Management studerende. Noget af maden, der dyrkes i vores have, bruges af spisesteder på campus, hvilket fremmer Chartwells' mange bæredygtighedsinitiativer yderligere. Vi opdaterer løbende vores opgørelse over drivhusgasemissioner og implementerer strategier for affaldsreduktion, og vi opdaterer vores indkøbspolitikker, så de bedre afspejler vores forpligtelse til bæredygtighed.

Disse og andre indsatser hjælper med at reducere vores energiomkostninger, gøre vores faciliteter mere effektive og minimere vores påvirkning af miljøet. Men vores forpligtelse til bæredygtighed stopper ikke der.

SUNY Sullivan er hurtigt ved at blive førende inden for bæredygtighedsuddannelse. Vores Green Building Maintenance and Management associerede grad og Sustainability Studies-kurser lægger grundlaget for en ny "grøn-krave" arbejdsstyrke. Vores Environmental Science-program tilbyder en videnskabsbaseret tilgang til at tackle nutidens komplekse økologiske problemer. Vi har endda ikke-kredit workshops og kurser for at udvide dine personlige eller professionelle bæredygtighedsrelaterede færdigheder.

Virtuelt åbent hus

Virtuelt åbent hus er planlagt til tirsdage kl. 15.30 (USA østlig standardtid)

Placeringer

  • Loch Sheldrake

    112 College Road, Loch Sheldrake, NY 12759, , Loch Sheldrake

Spørgsmål