Keystone logo
© Stockholms Filmskola AB
Stockholms Filmskola

Stockholms Filmskola

Stockholms Filmskola

Introduktion

Stockholm Film School er et af verdens førende institutter inden for filmproduktion og skuespil. Udover vores svenske program Praktisk Film tilbyder vi også et internationalt program, andet års programmer - instruktør og film, manuskriptprogram og skuespillerprogram - samt sommerworkshops og aftenkurser. Med fokus på de praktiske aspekter af hver profession både bag og foran kameraet sikrer vi, at vores studerende er klar til at gå ind i den dynamiske verden af filmarbejde umiddelbart efter endt uddannelse.

Stockholm Film School, grundlagt i 1984, tilbyder programmer og kurser i praktisk filmskabelse og skuespil til film.

Vores model "Stockholm-metoden" kombinerer undervisningsindhold i verdensklasse og målrettet mester-lærlinge-uddannelse, der sikrer, at hver elev får mest muligt ud af deres tid på skolen.

Mangfoldighed og inklusion er i vores DNA, vi tror på, at alle har en historie at fortælle, og vi er stolte af at sige, at vi er den eneste ligestillede filmskole i verden.

Skolen er blevet kåret som Top International Film School 2021, 2022 & 2023 af The Hollywood Reporter og The Wrap Magazine.

Stockholm er Sveriges hovedstad og er rangeret som en af de bedste byer i verden at bo i, med gode udendørsoplevelser, pulserende natteliv, smuk arkitektur, fantastisk udsigt over vandet, livlige kvarterer, restauranter i verdensklasse og en venlig atmosfære.

Udstyr

Aaton 16 mm, Arri 16 mm, Arri Alexa, Blackmagic Ursa Mini Pro, Blackmagic Pocket, DSLR'er. Zeiss ZF og 16 mm objektiver, Nikon, Canon, Samyang, CP2 og XEEN objektiver samt flere prime objektiver, Anginieux og Sigma Zooms. Sachtler og Manfrotto stativer. Dollies, kameraskydere, håndholdte rigge.

Belysning omfatter Aperture, ARRI, Compact Beam Lights, Dynacore, Ianiro, Mizar, Kinoceleb, lyspaneler, flag, scrims, farvekorrektion og effektgeler og andet udstyr.

Til lydproduktion arbejder eleverne med Sennheiser- og AKG-mikrofoner. H4, F4, TASCAM og lydenheder som optagere. Skolen har 12 dedikerede redigeringsstationer med Premiere Pro og Resolve og en professionel bedømmelsesstation med ASUS-Pro Art-skærme.

Faciliteter

Med 80 studerende fordelt på vores praktiske filmprogram, internationale program, andetårsuddannelser og skuespilleruddannelse er vores faciliteter både fleksible og velfungerende. Vi har tre studier, flere redigeringssuiter, en biograf, en studenterstue og flere mødelokaler.

Visumkrav

Ikke-EU-studerende skal ansøge om studentervisum.

For at få opholdstilladelse skal du

  • Hold et gyldigt pas
  • Er blevet optaget til fuldtidsstudier og har et skriftligt optagelsesbrev
  • Bliv dækket af en omfattende sygeforsikring, der er gyldig i Sverige
  • Kunne forsørge dig selv økonomisk i hele den periode, du søger om opholdstilladelse
  • Være i stand til at vise, at du har din støtte sikret ved at verificere dine bankaktiver, et stipendium eller lignende støttemidler, såsom et studielegat fra dit hjemland
  • At ansøge online på Migrationsverkets hjemmeside inden afrejse til Sverige

Alumni Statistik

Placeringer

  • Bromma

    Johannesfredsvägen, 15-17, 168 69, Bromma

Spørgsmål